Liviu Teodorescu a devenit tată! Soția lui a adus pe lume primul copil: „Ești o eroină”

Bucurie mare în showbizul din România! Liviu Teodorescu a devenit tată pentru prima dată după ce Iulia, soția lui, a adus pe lume primul bebeluș al cuplului. Fericit până peste cap, artistul a dat marea veste pe contul său de Instagram, acolo unde i-a și transmis Iuliei un mesaj cu un puternic impact emoțional. 

Liviu Teodorescu și Iulia au devenit părinți
Liviu Teodorescu și Iulia au devenit părinți

Liviu Teodorescu, tătic pentru prima dată

Îndrăgitul artist Liviu Teodorescu a ținut să împărtășească momentul emoționant cu urmăritorii săi de pe Instagram, dar și să-i mulțumească soției sale, Iulia, pentru minunea pe care a adus-o pe lume. 

„Sunt tată! Revin mâine cu detalii. E totul bine, fericirea pe care o simt acum este imensă. Iulia, ești o eroină, credeam că o cunosc bine pe femeia de lângă mine, dar se pare că ești mult mai mult decât știam eu, sunt copleșit. A fost o zi incredibilă. Te iubesc, Doamne”, a scris Liviu Teodorescu pe Instagram, la scurt timp după ce Iulia a născut. 

În urmă cu ceva timp, Liviu Teodorescu mărturisea că i-ar plăcea enorm să aibă gemeni, așa că nu e exclus ca artistul și Iulia să se mai pună pe treabă, peste ceva vreme!

„Suntem în lucru, lucrăm la asta! Mi-aș dori gemeni, am rezolva mulți dintr-o lovitură. Eventual să fie în placente separate, sau nu știu cum se numește, ca să nu semene. Am eu doi prieteni care sunt așa și zici că nu sunt gemeni. Sunt băiat și fată și nu seamănă deloc unul cu altul. Asta e situația ideală pentru mine. Și dacă seamănă, e perfect, nu e problemă, dar e o chestie așa de individualitate a fiecăruia!”, a declarat Liviu Teodorescu pentru Cancan, înainte ca Iulia să rămână însărcinată. 

Fetița va purta numele de Ecaterina

„Îi vorbesc, îi cânt, ne-am gândit la un nume și cred că ăsta o să rămână: Ecaterina! Bunica Iuliei purta acest nume, dar noi ne-am gândit la asta ad-hoc. Iulia a avut (n.r. stări de greață) în prima parte a sarcinii, acum lucrurile sunt ok. Se lasă liniștea dinaintea furtunii! (…) Am avut emoții la ecografie, e totul perfect. La ultima ecografie am fost acum câteva zile, este și mai mare cu 2 cm decât ar trebui să fie un copil de vârsta ei. Din ce am văzut la ecografie, mi se pare că seamănă cu mine. Iulia zice că seamănă cu ea”, mai spunea Liviu Teodorescu, despre ecografiile Iuliei și despre numele deosebit pe care îl va purta micuța. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Bebelus, sarcina  jpg
banner hoteluri vedete png
banner livia graur png
banner cristina cioran png
Cum a ajuns Andreea Marin sa impinga masina intr o intersectie mare din Bucuresti  Moldoveanca la volan jpg
banner dinu maxer png
Fosta mare canotoare română nu face rabat de la nimic atunci când este vorba de sărbători și de mâncarea tradițională
   "De Paște fac tot posibilul să fiu cu ai mei și cu mâncarea pe care o face Codruța, mama și soacra mea", ne-a spus Dan Negru
image
actualitate.net
image
actualitate.net