Cum o s-o cheme pe fetița lui Liviu Teodorescu! Ce fel de tătic va fi artistul

#Exclusiv Click!

Fericire mare în familia lui Liviu Teodorescu (30 de ani). Li s-a împlinit cea mai mare dorință: artistul a aflat că va fi tată de fată. Unul dintre cei mai bucuroși este viitorul bunic, Mircea Teodorescu (55 de ani), tatăl cântărețului. Acesta a povestit, în exclusivitate pentru Click!, să își dorea de mult timp să aibă o fată...

„Din punctul meu de vedere, pentru că am doi băieți, Liviu și fratele lui, sincer, eu mi-aș dori o fetiță. Da, eu mi-aș dori o fetiță! Sunt drăgălașe, sunt dulci, iubitoare. Băieții sunt mai cu treaba lor, așa! Dar fetele sunt altfel! Pentru părinți, pentru bunici, sunt altfel!”, ne declara tatăl cântărețului, viitorul bunic fericit, la începutul lunii martie.

Și iată că divinitatea a fost de partea lui. Luni seară, în cadrul unui eveniment monden prilejuit de lansarea unui parfum bărbătesc, Liviu Teodorescu  ne-a mărturisit că o să aibă o fetiță și se bucură nespus pentru asta. Iar pentru numele micuței s-a înțeles de minune cu soția sa, Iulia, pentru că amândoi au gândit la fel.

„O să avem o fetiță! Ca nume, ne-am gândit la Ecaterina și cred că ăsta o să rămână! A fost parcă materializarea unui singur gând, parcă și ea își dorea același nume!”, a mărturisit, în exclusivitate pentru Click!, Liviu Teodorescu. 

Liviu Teodorescu: „Peste trei luni jumate o să devenim părinți”

Liviu și Iulia s-au căsătorit în vara lui 2021, după zece ani de relație / foto: arhiva personală
Liviu și Iulia s-au căsătorit în vara lui 2021, după zece ani de relație / foto: arhiva personală

„Sunt foarte bucuros, îți dai seama și parcă odată cu rolul ăsta intervine așa o responsabilitate pe care altfel ți-o asumi. Eu de-abia aștept, nu o să schimbe nimic lucrurile pe care le fac deja. Peste trei luni jumate o să devenim părinți. Au început să intre concerte în perioada aia dar am grijă în continuare să gestionez programul astfel încât să pot petrece timp atunci și cu fetele mele”, ne-a mai spus Liviu Teodorescu.

Îndrăgitul artist și soția lui, Iulia, care îi este fosta colegă de liceu, și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu pe data de 24 iulie 2021, după zece ani de relație. Întrebat de Click! cum se simte viitoarea mămică și cum o protejează de când este însărcinată, Liviu Teodorescu ne-a mărturisit că îi este alături trup și suflet.

„Ea poartă tot greul  în perioada asta! Eu nu am decât să stau în jurul ei și să o fac să își gestioneze emoțiile mai bine. Orice femeie în perioada asta este mult mai supusă emoțiilor, dar sacrificiul suprem ea îl face, e vorba despre meritul ei, emoțiile ei, viața ei care acuma  se schimbă și suntem acolo să oferim suport la toată treaba asta și o să fie bine”, a mai spus cântărețul care este convins că o să fie cel mai bun tătic de fată.

„Cred că o să fiu un tătic foarte relaxat și cred că o să mă iubească foarte tare!”, ne-a mai spus Liviu Teodorescu, la final.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net