Kevin din Singur Acasă, tată pentru a doua oară! Iubita lui Macaulay Culkin a născut în secret

Ultima actualizare:

Devenit un adevărat simbol al spiritului Crăciunului pentru rolul din copilărie, Macaulay Culkin a devenit tată pentru a doua oară! La mai bine de un an de când s-a logodit, viața actorului este mai fericită ca oricând!

Macaulay Culkin și Brenda Song. / foto: Instagram
Macaulay Culkin și Brenda Song. / foto: Instagram

Pentru multă lume, atât din România cât și din străinătate, nimic nu reușește mai bine să vestească aproprierea Crăciunului decât vizionarea tradițională a celor două filme „Singur Acasă”, cu Macaulay Culkin. Aventurile lui Kevin (rolul interpretat de actor) reușesc, an de an, să aducă zâmbete pe fețele noastre, cele două filme reușind să devină o prezență tradițională pe ecranele multora, înainte de sărbătorile de iarnă.

Ei bine, de la „Singur Acasă” (1990) și „Singur Acasă 2: Pierdut în New York” (1992) au trecut decenii, iar copilul actor care ne face să râdem de fiecare Crăciun este acum un adult în toată firea. Mai precis, Macaulay Culkin are deja 42 de ani și este logodit cu actrița Brenda Song (34 de ani) din ianuarie 2022.

Actorul, discret cu viața sa personală

Macaulay Culkin preferă să își țină viața personală departe de lumina reflectoarelor. Nașterea primului săi copil, Dakota Song Culkin, a fost un eveniment la fel de privat, până când cuplul a declarat public că sunt „foarte fericiți”. Primul fiu al lui Macaulay și Brenda s-a născut în aprilie 2021, iar în această lună a fost confirmat de către presă și nașterea celui de al doilea băiat, Carson.

Macaulay Culkin și Brenda Song au fost bănuiți încă din 2017 că ar forma un cuplu, cei doi fiind foarte discreți în declarații și în aparițiile publice. În 2018, în ocazii separate, ambii au comentat că sunt foarte fericiți, actorul chiar recunoscând, în cadrul podcast-ului „Joe Rogan Experience”, că intenționează să facă copii cu partenera sa.

Conform unei surse apropiate de cei doi, cuplul plănuiește să se căsătorească cândva în următorii doi ani. „Se iubesc foarte mult”, adaugă sursa din anturajul celor doi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
filipine harta steag drapel foto shutterstock
image
image
image
image
image
image
cornel coman captura video jpg
Cătălin Scărlătescu jpg
banner irina loghin png
Cât despre întâlnirea cu Cristina Spătar, Anamaria Ferentz s-a bucurat de revedere, amândouă fiind din aceiași zona, Ferentz din Bacău și Cristina Spătar de la Onești
1 paris hilton inel jpg jpeg
Bordea Spike banner
cub ionita si viorica de la clejani (1) png
banner Alexandru Dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net