Liviu Teodorescu și-a botezat fetița cu mare fast! „Cea mai fericită zi din viața mea”

Ultima actualizare:

Emoții mari, în week-end, pentru Liviu Teodorescu! Artistul și soția lui, Iulia, au botezat-o sâmbătă, 21 octombrie, pe fiica lor, Ecaterina.

Liviu Teodorescu (31 de ani) și soția lui, Iulia, și-au botezat fetița, pe micuța Ecaterina, sâmbătă, 21 octombrie, la o biserică din Capitală. Cei doi au organizat botezul fiicei lor cu două săptămâni înainte, atunci când Liviu și Iulia au mers să facă degustarea meniului pentru invitați, la un local de lux din Capitală.

image

Liviu Teodorescu: „Nunta a fost doar un pretext pentru ce se întâmplă azi”

Cântărețul și soția lui au fost emoționați până la lacrimi în timpul slujbei de creștinare a micuței lor, atunci când preotul a băgat-o cu capul în cristelniță.

Asta e cea mai emoționantă zi din viața mea. Credeam că nunta a fost, dar m-am înșelat. Nunta a fost doar un pretext pentru ce se întâmplă azi. Ecaterina, TE IUBESC, fetița mea”, a fost mesajul emoționant transmis de căntăreț, pe Instagram.

Acesta a și postat imagini, în premieră, de la fericitul eveniment din viața lui.

Liviu a ales să poarte, cu acest prilej, o ținută casual, iar tânăra mămică a îmbrăcat o rochie albastră, elegantă, cu un decolteu impunător. Iulia, soția cântărețului, arată de nota 10, la doar trei luni de când a devenit mamă, pentru prima dată.

După botez, a urmat o petrecere pe cinste alături de cei dragi, la un local defițe, unde invitații s-au dezlănțuit pe ringul de dans și s-au delectat cu un meniu de fițe, delicios.

La meniu ca antreu se servește: somon fume cu ou de prepeliță, andivă cu guacamole și roșie, piept de rață cu portocale, bușeu cu vită, fois gras cu dulceață și creveți sotați la tigaie, pe pat de salată.

Eu nu mănânc carne, dar pește da. La main course avem: lup de mare cu creveți, risotto, sparanghel și sos de șofran cu lime”, a dezvăluit artistul, la degustarea de dinaintea petrecerii de botez.

Liviu Teodorescu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Iulia Iacob din liceu. Cei doi s-au căsătorit în 2021, după 10 ani de relație, iar în iulie a venit pe lume rodul iubirii lor, micuța Ecaterina.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Top 3 beneficii de a instala automate de reciclare a ambalajelor daca ai un magazin jpg
image
image
image
image
image
image
banner Săndel Bălan
Pepe și Yasmine se potrivesc de minune iar artistul este mereu cu zâmbetul pe buze în preajma tinerei soții
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
Banner Kamara
Megan  Barton Hanson profimedia jpg
banner Radu Leca
Banner fiica Maxer
image
actualitate.net
image
actualitate.net