Gabriela Firea și Pandele, nașii nepoatei lui Anghel Iordănescu! A fost botez cu fast la Timișoara

Botez mare, în urmă cu câteva zile, în familia fostului selecționer Anghel Iordănescu. Gabriela Firea și soțul ei, Florentin Pandele, au fost nașii nepoatei lui „Tata Puiu”, micuţa Zenaida, cea de-a doua fiică a lui Andrei Iordănescu. Cermonia de creștinare a avut loc la Timişoara.

Gabriela Firea și Florentin Pandele au botezat-o, în urmă cu două zile, pe nepoata lui Anghel Iordănescu. Micuța Zenaida este cea de-a doua fetiță a lui Andrei Iordănescu (30 de ani), unul dintre cei trei fii ai fostului selecționer al echipei de fotbal a României.

Botezul a avut loc la Timișoara, orașul natal al Oanei, soția lui Andrei Iordănescu. Gabriela Firea și Florentin Pandele au acceptat să fie nașii micuței, cu atât mai mult cu cât primarul orașului Voluntari este prieten bun cu fostul selecționer.

Gabriela Firea: „Zenaida, ai intrat în rândul creștinilor”

«Iubiților și frumoșilor, care ieșiți din apa Botezului, așezați-vă la ospățul pe care vi l-a gătit Fiul Tatălui, Care a pus întru voi lumina Sa! - Sfântul Efrem Sirul». Zenaida, azi ai intrat în rândul creștinilor.

Să-ți fie viața binecuvântată, să umpli sufletul de bucurie părinților Oana și Andrei, bunicilor marterni Liliana și Marius, precum și celor paterni Valeria și Anghel.

Îngerul păzitor primit azi în timpul Tainei Sfântului Botez să te protejeze întreaga viața!”, a fost mesajul transmis finei sale de către nașa Gabriela Firea, care a postat pe rețelele de socializare imagini emoționante de la botezul micuței.

Andrei Iordănescu (30 de ani) este un familist convins și mai are o fetiță pe nume Xenia. Fiul lui Anghel Iordănescu și soția sa, Oana, s-au cunoscut acum trei ani și, la scurt timp, s-au căsătorit. Acesta a declarat că nu are de gând să se oprească din făcut copii până nu va avea și un băiețel.

Anghel Iordănescu (73 de ani) are patru copii cu soția sa, Valeria: Edward (45 de ani), Andrei (30 de ani), Alex (29 de ani) și Maria (27 de ani). Singurul care nu s-a căsătorit, până acum, este Alexandru. Ceilalți copii ai selcționerului au toți familii: Edi are doi băieți, Andrei are două fete, iar Maria a devenit și ea, în luna mai, mama unei fetițe.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
banner dorel vișan png
 “Se încheie un an agitat din viața mea și îmi doresc mai mult ca oricând să îi am lângă mine pe cei mai apropiați prieteni și colaboratori la o super petrecere", spune Oana Radu
Smiley Neversea
image png
ruby jpg
mariah carey profimedia 0108119864 jpeg
Dan Negru jpg
monica si ramona gabor jpg