Gabriela Firea și Pandele, nașii nepoatei lui Anghel Iordănescu! A fost botez cu fast la Timișoara

Botez mare, în urmă cu câteva zile, în familia fostului selecționer Anghel Iordănescu. Gabriela Firea și soțul ei, Florentin Pandele, au fost nașii nepoatei lui „Tata Puiu”, micuţa Zenaida, cea de-a doua fiică a lui Andrei Iordănescu. Cermonia de creștinare a avut loc la Timişoara.

Gabriela Firea și Florentin Pandele au botezat-o, în urmă cu două zile, pe nepoata lui Anghel Iordănescu. Micuța Zenaida este cea de-a doua fetiță a lui Andrei Iordănescu (30 de ani), unul dintre cei trei fii ai fostului selecționer al echipei de fotbal a României.

Botezul a avut loc la Timișoara, orașul natal al Oanei, soția lui Andrei Iordănescu. Gabriela Firea și Florentin Pandele au acceptat să fie nașii micuței, cu atât mai mult cu cât primarul orașului Voluntari este prieten bun cu fostul selecționer.

Gabriela Firea: „Zenaida, ai intrat în rândul creștinilor”

«Iubiților și frumoșilor, care ieșiți din apa Botezului, așezați-vă la ospățul pe care vi l-a gătit Fiul Tatălui, Care a pus întru voi lumina Sa! - Sfântul Efrem Sirul». Zenaida, azi ai intrat în rândul creștinilor.

Să-ți fie viața binecuvântată, să umpli sufletul de bucurie părinților Oana și Andrei, bunicilor marterni Liliana și Marius, precum și celor paterni Valeria și Anghel.

Îngerul păzitor primit azi în timpul Tainei Sfântului Botez să te protejeze întreaga viața!”, a fost mesajul transmis finei sale de către nașa Gabriela Firea, care a postat pe rețelele de socializare imagini emoționante de la botezul micuței.

Andrei Iordănescu (30 de ani) este un familist convins și mai are o fetiță pe nume Xenia. Fiul lui Anghel Iordănescu și soția sa, Oana, s-au cunoscut acum trei ani și, la scurt timp, s-au căsătorit. Acesta a declarat că nu are de gând să se oprească din făcut copii până nu va avea și un băiețel.

Anghel Iordănescu (73 de ani) are patru copii cu soția sa, Valeria: Edward (45 de ani), Andrei (30 de ani), Alex (29 de ani) și Maria (27 de ani). Singurul care nu s-a căsătorit, până acum, este Alexandru. Ceilalți copii ai selcționerului au toți familii: Edi are doi băieți, Andrei are două fete, iar Maria a devenit și ea, în luna mai, mama unei fetițe.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
sistem de rachete patriot al armatei germane profimedia 0773167857 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
babasha jpg
banner andreea marin violeta banica png
image png
teo trandafir gabi badalau bianca dragusanu jpg
banner crbl png
baza stanga lourdes 1 jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net