Încă o fetiță în familia Iordănescu! Andrei, fiul lui Anghel Iordanescu, tătic pentru a doua oară!

S-a mărit familia fostului selecționer Anghel Iordănescu. Andrei, fiul acestuia și soția lui, Oana Iordănescu, au devenit părinți pentru a doua oară! În urmă cu doar câteva zile, soția lui Andrei a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. În luna mai, și Maria Iordănescu a născut tot o fetiță.

Bucurie mare în familia fostului selecționer al echipei de fotbal a României, Anghel Iordănescu. „Tata Puiu” a devenit, din nou, bunic. Mai are încă o nepoțică!

După ce la șfârșitul lunii mai Maria Iordănescu, fiica selecționerului, a adus pe lume o fetiță, zilele trecute și fiul lui, Andrei, a devenit tătic pentru a doua oară. Soția lui, Oana Iordănescu, a adus pe lume tot o fetiță, sănătoasă tun.

Vestea cea mare a fost dată chiar de fiul lui Anghel Iordănescu, pe pagina sa de Facebook, unde a postat, mândru din cale afară, și o poză cu bebelușa. Fiul fostului selecționer a ales și numele micuței, pe care o va chema Zenaida.

Andrei Iordănescu: "Dumnezeu ne-a binecuvântat cu încă o fetiță de 10"

Cine va primi un prunc ca acesta în numele Meu, pe Mine Mă primește” (Matei 18, 5). Încă un membru în familie! Dumnezeu ne-a binecuvântat cu încă o fetiță de 10.

Mulțumesc lui Dumnezeu și Maicii Domnului pentru o așa bucurie imensă şi nu în ultimul rând soției mele pentru efortul depus și pentru că mi-a dăruit încă o minune, fetița noastră Zenaida! 16.07.2023 - 3110 gr și 50 de cm!”, a scris Andrei Iordănescu, pe Facebook, sub poza micuței.

Andrei Iordănescu (30 de ani) este un familist convins și mai are o fetiță pe nume Xenia. Fiul lui Anghel Iordănescu și soția sa, Oana, s-au cunoscut acum trei ani și, la scurt timp, s-au căsătorit. Acesta a declarat că nu are de gând să se oprească din făcut copii până nu va avea și un băiețel.

Maria Iordănescu a nascut și ea o fetiță

Maria, fiica lui Anghel Iordănescu și soțul său, Teodor Măgureanu, sunt și ei părinți de aproape două luni de zile. Pe 19 mai, Maria a dus și ea pe lume o fetiță.

Nu ești niciodată pregătită să devii mamă! Am visat tot timpul să am o altă Maria lângă mine, să am o surioară, o proiecție a mea. Acum, mi s-a împlinit visul.

Abia aștept întâlnirea cu bebelușul. Eu mi-am dorit toată viața să am și o surioară mai mică. Am fost trei frați și o tot întrebam pe mama dacă nu mai poate să facă o surioară, dacă nu să mergem să luăm de la casa de copii. Dar cum era familia mare, nu s-a putut.

Am evitat totuși să spun: Doamne, dă-mi o fetiță, pentru că știam că Dumnezeu știe mai bine ce-mi doresc. Până la urmă, îmi doresc și un băiețel. Va fi o perioadă dificilă pentru că vine bebelușul și asta va fi o altfel de aventura. Când o să crească, voi merge cu ea în vacanțe!”, declara Maria Iordănescu, la Prima TV.

Antrenorul Anghel Iordănescu are patru copii cu soția sa, Valeria: Edward, Alexandru, Andrei și mezina Maria.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in Ucraina FOTO Profimedia (15) jpg
image
image
image
image
image
image
oana roman jpg
image png
Alex Bodi și Daria Radionova s-au despărțit. Foto: cancan.ro
Banner Gheorghe Turda
heidi klum costum baie profimedia jpg
Banner Dana Roba
Mihai Mitoseru și Andreea Mantea au cântat și au dansat alături de marea artistă
cub bianca dragusanu alex bodi bun png
image
actualitate.net
image
actualitate.net