A născut Maria Iordănescu! Prima imagine cu nepoata lui Anghel Iordănescu

Motiv de mare bucurie în familia Iordănescu, Maria a născut recent o fetiță! Iată prima imagine cu nepoata lui Anghel Iordănescu, la câteva zile după naștere!

maria iordanescu (2) jpg

Prima imagine cu nepoata lui Anghel Iordănescu

Sunt zile de mare bucurie pentru familia Iordănescu, după ce frumoasa prezentatoare a adus pe lume o fetiță în urmă cu doar patru zile. Maria a reușit să țină secret o bună perioadă sarcina, însă prietenii săi au dat vestea pe rețelele de socializare, așa că nu a mai putut ascunde nimic. Recent, tânăra și-a adus minunea pe lume și nu a ezitat să își exprime fericirea în mod public.

Proaspăta mămică a decis să împărtășească miracolul din viața sa, alături de urmăritorii ei de pe Instagram și a postat primă poză cu micuța. Desigur, cum fetița este mult prea micuță pentru a-i apărea chipul pe rețelele de socializare, mămica a ales să pună o poză în care o ține de mânuță pe bebelușa îmbrăcată în rochiță. Postarea a fost însoțită și de un mesaj emoționant, iar reacțiile și felicitările din partea fanilor și a colegilor de breaslă au început să curgă.

„Bine ai venit pe lume totul meu! Întotdeauna aici, nu doar pentru a te ține de mână, ci pentru a te ajuta să treci peste orice și tot ce ți-ar putea oferi viața #19.05", a scris vedeta la postarea pe care a făcut-o pe pagina sa de Instagram.

Maria Iordănescu și-a dorit o fetiță

Maria Iordănescu și soțul său, Teodor Măgureanu trăiesc o poveste de dragoste de mai mult timp, însă abia anul trecut au decis să facă marele pas spre altar. Cei doi au avut o nuntă de basm, iar mireasa a purtat o rochie de prințesă. În trecut, Maria Iordănescu a declarat că a simțit că soțul ei este cel alături de care își va petrece toată viață, și iată că acum cei doi se bucură de marea binecuvântare din viața lor. Într-un interviu, aceasta a mărturisit că își dorea o fetiță!

maria iordanescu (10) jpg

Nu ești niciodată pregătită să devii mamă! Am visat tot timpul să am o altă Maria lângă mine, să am o surioară, o proiecție a mea. Acum, mi s-a împlinit visul.

Abia aștept întâlnirea cu bebelușul. Eu mi-am dorit toată viața să am și o surioară mai mică. Am fost trei frați și o tot întrebam pe mama dacă nu mai poate să facă o surioară, dacă nu să mergem să luăm de la casa de copii. Dar cum era familia mare, nu s-a putut.

Am evitat totuși să spun: Doamne, dă-mi o fetiță, pentru că știam că Dumnezeu știe mai bine ce-mi doresc. Până la urmă, îmi doresc și un băiețel. Va fi o perioadă dificilă pentru că vine bebelușul și asta va fi o altfel de aventura. Când o să crească, voi merge cu ea în vacanțe!”, a declarat Maria Iordănescu, recent, la Prima TV.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net