Maria, fiica lui Anghel Iordănescu, însărcinată cu primul copil! Primele imagini cu burtica

Ultima actualizare:

În urmă cu numai 2 săptămâni, Maria Iordănescu era dată de gol chiar de către prietenii săi cu privire la faptul că așteaptă primul ei copil. Ieri, în ziua sfântă de Crăciun, fiica lui Anghel Iordănescu a confirmat sarcina și chiar a postat primele imagini cu burtica de gravidă.

În luna mai a acestui an, Maria Iordănescu și Teodor Măgureanu și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, iar de atunci, fiica lui Anghel Iordănescu este cea mai fericită. 

Maria Iordănescu așteaptă primul său copil

Fericirea a căpătat o altă formă în momentul în care prezentatoarea TV a alfat că va deveni mămică. În urmă cu 2 săptămâni, Gabriel Oprea J. îi postase un comentariu Mariei, în care o felicita pentru sarcină. Pusă la zid de situație, Maria nu a avut de ales decât să recunoască sarcina. 

Pe contul său de Facebook, Maria Iordănescu a postat primele imagini cu burtica de gravidă. „Anul acesta am primit binecuvântarea binecuvântărilor: „M-am căsătorit și o să devin mamă”, a scris Maria Iordănescu, în dreptul fotografiilor distribuite în social media. Imediat, o mulțime de internauți s-au grăbit să o felicite pentru sarcină și să-i transmită cele mai frumoase urări. 

De ce nu s-a mai pus Gigi Becali naș la nunta ei

Deși trebuia ca Gigi Becali să-i fie naș de cununie, lucrurile s-au schimbat chiar în momentul în care Edward Iordănescu a renunțat la mandatul de antrenor al celor de la FCSB. Cu toate că s-a spus că Gigi Becali nu i-a mai fost naș Mariei din cauza neînțelegerilor cu Edi Iordănescu, Maria mărturisea că relația dintre ea și latifundiarul din Pipera nu s-a schimbat absolut deloc și că, de fapt, motivul pentru care Gigi Becali nu i-a mai fost naș e faptul că și-a dorit nași mai apropiați de ea și soțul său, cu mai mult timp disponibil, timp de care Becali n-ar fi dispus.

„Domnul Becali, din păcate, nu a mai fost nașul nostru. Deși relația dintre noi nu s-a deteriorat în niciun fel din cauza certurilor dintre fratele meu și domnul Becali. Noi ne-am dat seama că ne dorim nași aproape de noi, care să aibă timp disponibil.

Domnul Becali e un om care ajută pe toată lumea, se împarte la toată lumea. Am ajuns la un acord. L-am rugat să ne fie părinte spiritual măcar în suflet, dacă nu în fața lui Dumnezeu. S-a ținut de cuvânt din primul moment. A fost prezent și pentru asta îi mulțumesc”, a spus Maria Iordănescu.

Citește și - Fiica lui Anghel Iordănescu s-a căsătorit! Nuntă mare în familia antrenorului

Maria Iordănescu are o relație cu totul specială cu tatăl său, Anghel Iordănescu, de la care a deprins multe calități, dar mai ales pe cea de familistă convinsă. „Cum am mai spus de nenumărate ori, tata este un familist convins. Relația dintre mine și tatăl meu este una foarte apropiată. Ultimul sfat pe care mi l-a dat a fost ce master să urmez. A spus că nu-mi va impune niciodată ce să fac, ci doar că poate să mă sfătuiască. Nu este un tată sever, este un tată deschis cu care poți să vorbești, este mereu acolo pentru noi. Acum tata este mult mai prezent în viața noastră pentru că s-a lăsat de fotbal”, spunea, la un moment dat, Maria.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net