Maria Iordănescu se pregătește să fie mămică. Când naște fiica lui Anghel Iordănescu

#Exclusiv Click!

Maria Iordănescu, frumoasa fiică a lui Anghel Iordănescu, așteaptă cu sufletul ala gură să devină mamă, din clipă în clipă! Mariei i s-a împlinit sorocul și trebuie să nască în cel mult două săptămâni.

Maria Iordănescu (26 de ani) și alesul inimii sale, Teodor Măgureanu, și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu în luna mai 2022. Nu a trecut mult și Maria a anunțat că este însărcinată cu primul ei copil, o fetiță.

Frumoasa prezentatoare de la Prima TV are deja 9 luni de sarcină și așteaptă, din clipă în clipă, să nască. Maria este pregătită, trup și suflet, pentru marele moment, când va da ochii cu fetița ei, pe care și-a dorit-o dintotdeauna.

Aștept, în orice moment se poate întâmpla! Nu știu exact când, dar în maximum două săptămâni nasc!“, a declarat fiica lui Anghel Iordănescu, pentru Click!

Maria Iordănescu: „Nu ești niciodată pregătită să devii mamă!”

Maria Iordănescu spune că visul ei dintotdeauna a fost să aibă o fetiță. Și în copilărie, Maria își dorea o surioară, ea având trei frați.

Nu ești niciodată pregătită să devii mamă! Am visat tot timpul să am o altă Maria lângă mine, să am o surioară, o proiecție a mea. Acum, mi s-a împlinit visul.

Abia aștept întâlnirea cu bebelușul. Eu mi-am dorit toată viața să am și o surioară mai mică. Am fost trei frați și o tot întrebam pe mama dacă nu mai poate să facă o surioară, dacă nu să mergem să luăm de la casa de copii. Dar cum era familia mare, nu s-a putut.

Am evitat totuși să spun: Doamne, dă-mi o fetiță, pentru că știam că Dumnezeu știe mai bine ce-mi doresc. Până la urmă, îmi doresc și un băiețel.

Va fi o perioadă dificilă pentru că vine bebelușul și asta va fi o altfel de aventura. Când o să crească, voi merge cu ea în vacanțe!”, a declarat Maria Iordănescu, recent, la Prima TV.

Cine este Maria Iordănescu?

Maria Iordănescu este fiica fostului selecționer al echipei Naționale de fotbal, Anghel Iordănesu. Vedeta face parte dintr-o familie numeroasă, având trei frați: Alexandru, Andrei și Edward. Prezentatoarea, în vârstă de 26 ani, a absolvit în 2018 Academia de Studii Economice din București. Ulterior, Maria s-a îndreptat spre o carieră în televiziune, urmând cursurile unei școli de jurnalism. În prezent, Maria prezintă Focus Sport, la Prima TV.

Tata este totul pentru mine și am avut de muncit ca lumea să nu spună că sunt doar fata lui Iordănescu”, declara Maria Iordănescu.

Fiind singura fată din familie, Maria a fost feblețea tatălui său. Este foarte atașată de Anghel Iordănescu, tocmai de aceea a decis să-i păstreze numele și după nuntă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net