Giulia Anghelescu, motiv de scandal între Huidu și fratelui lui?: „I-am zis s-o facă serioasă!”

Ultima actualizare:

Vlad Huidu trăiește, de mai bine de 17 de ani, o frumoasă poveste de dragoste alături de cântăreața Giulia Anghelescu. Au o familie perfectă cu doi copii, însă la începutul relației lor au circulat zvonuri conform cărora Șerban Huidu nu ar fi fost deloc încântat, ba chiar s-ar fi împotrivit vehement relației dintre fratele său și cunoscuta cântăreață. Huidu a spus adevărul în emisiunea lui Denisei Rifai, de la Kanal D.

Șerban, alături de fratele lui Vlad Huidu
Șerban, alături de fratele lui Vlad Huidu

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu formează unul dintre cele mai frumoase și mai sudate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi s-au căsătorit în 2012 și au împreună doi copii, o fetiță pe nume Sabina Antonia și un băiețel, Eduard Mikael.

La începutul relației lor, însă, au tot existat numeroase zvonuri potrivit cărora Șerban Huidu, nu ar fi fost deloc încântat de alegerea făcută de fratele său Vlad, ba chiar ar fi sfătuit pe acesta să pună punct relației cu cântăreața, pe care nu o vedea femeie de casă.

Invitat la 40 de întrebări cu Denise Rifai, Huidu a ținut să lămurească disputa avută cu fratele său pe tema cumnatei sale.

Vezi și: Șerban Huidu, mai sincer ca niciodată. De ce nu mai vorbește, de fapt, cu Găinușă: „Nu s-a descurcat la fel de bine ca mine. Aveam frustrări”

Șerban Huidu: „A venit să-mi ceară sfatul despre Giulia"

„Nu am greșit cu Vlad, doar am fost prea protector. Ai mei au divorțat când eu aveam 16 ani și el avea doar 11 ani. Vlad tot credea că tata mai revine, că se întoarce la mama. Era mai sensibil și eu am vrut să-l protejez.

Despre căsnicia cu Giulia spun acum în premieră că el a venit la mine să-mi ceara sfatul. I-am zis: băi, Vlad, treaba e serioasă, fă-o serioasă până la capăt!”, a declarat Huidu, la Kanal D.

Iată și: Șerban Huidu l-a făcut pe Mihai Găinușă să plângă. Cum s-a răzbunat pe el!

Giulia: „Am avut divergențe cu Șerban”

La rândul ei, Giulia a declarat și ea, recent, că nu are resentimente față de Șerban.

Eu l-am considerat întotdeauna pe Șerban parte din familia mea și faptul că, poate, la un moment dat am avut unele divergențe cred că s-a datorat doar grijii pe care i-a purtat-o dintotdeauna lui Vlad ca frate mai mare.

Îl admir pentru faptul că mi-a fost model ca om de radio și îl respect pentru că e fratele bărbatului pe care îl iubesc și știu că, indiferent de situație, mă pot baza pe prietenia lui”, a explicat cântăreața, la un moment dat.

Iată și: Șerban Huidu, secrete din Cronica Cârcotașilor: “Nu mă așteptam să funcționeze atât!”

Giulia Anghelescu este căsătorită de peste nouă ani cu Vlad Huidu, fratele lui Șerban Huidu, și împreună au doi copii. Cântăreața a mărturisit, recent, că au avut ceva probleme în căsnicie, acum trei ani, atunci când au stat chiar despărțiți un an și jumătate.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
netflix pixabay jpg
artista care a trait cu amanta sotului png
image
actualitate.net
image
actualitate.net