Șerban Huidu, mai sincer ca niciodată. De ce nu mai vorbește, de fapt, cu Găinușă: „Aveam frustrări”

Ultima actualizare:

Acum ceva timp, Șerban Huidu și Mihai Găinușă erau pe val cu emisiunea Cronica Cârcotașilor. Stârneau hohote de râs și se completau perfect unul cu altul. O întâmplare tragică avea să schimbe totul, atât activitatea profesională a celor doi, cât și prietenia care îi lega de ani de zile. 

Din ziua în care a provocat accidentul cu 3 victime, viața lui Șerban Huidu nu a mai fost la fel. Acesta s-a luptat ani de zile cu frustrările de sine, regretele și durerile interioare. Printre acestea s-a numărat și relația cu Mihai Găinușă, cel care i-a fost coleg de platou, dar și bun prieten. 

De ce nu mai vorbesc Șerban Huidu și Mihai Găinușă

Au fost prieteni ani de zile și au împărțit același platou de televiziune, până când, într-o zi, soarta unuia dintre ei s-a schimbat. După ce Șerban Huidu a provocat un accident rutier în urma căruia 3 oameni și-au pierdut viața, Găinușă a preluat „cârma” emisiunii Cronica Cârcotașilor, motiv pentru care Huidu a rămas cu ceva frustrări. 

Invitat la emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai, Huidu a vorbit despre relația pe care a avut-o cu Găinușă, dar și despre motivele care au dus la destrămarea ei. 

„Da, îmi lipsește de când a plecat. Problema în sine s-a rezolvat, dar ceea ce a făcut cuplul Huidu-Găinușă în televiziune nu prea făcuse nimeni și mi-e greu să cred că se va întâmpla.

Povestea este că la un moment dat, frustrări sunt multe, ele decid din păcate viața uneori, probabil că s-au acumulat multe frustrări că a trebuit să preia atribuțiile mele, eu nu am știut să zic mulțumesc, eu am văzut că nu se descurca la fel de bine ca mine, și eu aveam frustrări. Într-un final s-a stricat căruța, dar un om ca Găinușă va fi greu de înlocuit sau de găsit un partener care să poată să facă atât de multe lucruri și îi sunt recunoscător și îmi lipsește”, a spus Huidu, la Kanal D, în emisiunea moderată de Denise Rifai. 

La un moment dat, cei doi au avut și un conflict la Prima TV, motiv pentru care Mihai Găinușă a ales să demisioneze. 

Cu ce se ocupă Mihai Găinușă după ce a renunțat la emisiune 

În prezent, Mihai Găinușă este prezentator al emisiunii ”Râsu'- Plânsu' Matinal Efervescent”, de la Canal 33. Fostul cârcotaș mai prezintă și încă o emisiune, alături de Oana Paraschiv, și la postul de radio Național TV. Emisiunea poate fi ascultată în fiecare dimineață, începând cu ora 7.00. 

Citește și - Mihai Găinușă nu mai vrea să știe nimic despre Șerban Huidu. Cum a reacționat după ce a fost apelat de fostul coleg

Șerban Huidu a renunțat să mai prezinte emisiunea care i-a adus celebirtatea, dar nu a renunțat la televiziune. El a declarat că va face în continuare parte din echipa „Cronica Cârcotașilor", dar din postura de producător. Șerban simte nevoia unui nou proiect și a unei relansări profesionale.

Schimbările se fac pe parcurs, nu sunt radicale şi imediate. Vor fi parodiate mai multe emisiuni, iar parodia – aşa cum avem, de exemplu, Denise Pilafai – va fi folosită în continuare în emisiune. Am updatat şi departamentul de bâlbe, acum este digitalizat. Sistemul de monitorizare permite acum formatul HD pentru bâlbele pe care le prezentăm. Toată emisiunea va fi HD, inclusiv bâlbele”, a povestit Șerban, despre schimbările din formatul celebrei emisiuni. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
claudia patrascanu (1) jpg
netflix pixabay jpg
televiziune webp
Insula de 1 milion Kanal D JPG
netflix jpeg
netflix jpeg
claudia patrascanu copii png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net