Șerban Huidu l-a făcut pe Mihai Găinușă să plângă. Cum s-a răzbunat pe el!

Ultima actualizare:

Șerban Huidu, 46 de ani, s-a răzbunat crunt pe Mihai Găinușă, 52 de ani. În timp ce Găinușă mai avea un pic și cădea în genunchi, gata să izbucnească în plâns, Șerban Huidu era punctul de a leșina de râs.

Mihai Găinușa a dat startul farselor

Scena s-a petrecut în urmă mai mulți ani, în vremea când cei doi erau în realații bune, atât pe plan profesional, dar, mai ales, personal, Huidu fiind nașul de cununie al lui Mihai. În respectiva perioadă, la același post de televiziune era produsă emisiunea de farse realizate cu camera ascunsă de Gabi Jugaru.

Mihai Găinușă a pus la cale o farsă pentru nașul Șerban Huidu, în timp ce acestuia îi era aranajat părul. Doar că, el e fost anunțat că au fost încurcate soluțiile și i-a fost aplicată o substanță toxică pe cap. Mai mult, lui Șerban Huidu i-au fost arătate și niște smocuri de păr, plasate cu grijă, în timp e îi fusese aplicată soluția. Vedeta nu a reacționat în el mai prietenos mod, gândul răzbunării încolțind imediat ce i-a fost spus adevărul. Ca o ironie a sorții, în prezent, Huidu s-a tuns la chelie.

După câțiva ani, când Gigi Becali era personaj de bășcălie la „Cronica Cârcotașilor”, Șerban Huidu s-a intersectat cu patronul stelist, la hotelul Marriot, unde Gigi avea biroul. Pe motiv că așa știe el să facă satiră, Becali i-a vărsat lui Șerban Huidu un pahar cu vin în cap. Miștourile la adresa lui Gigi au explodat în toate producțiile semnate Șerban Huidu și Mihai Găinușă. Doar că, la pachet, caterinca îi viza și pe cei din jurul lui Gigi, inclusiv pe Cătălin Zmărăndescu, bodyguardul latifundiarului din Pipera, la acea vreme.

Nu rata nici: Cătălin Zmărăndescu, luat pe sus de mascați și dus în spatele gratiilor. Cu cine făcea afaceri!

Așa că Huidu a identificat o oportunitate și a pus la cale, cu Gabi Jugaru, o farsă de zile mari. Abia ieșit din sediul postului de radio unde realiza matinalul, Mihai Găinușă a fost abordat, în parcare de însuși Cătălin Zmărăndescu și de Andrei Stoica. Discuția a început pe un ton mai calm, Găinușă fiind stăpân pe situație. Doar că, așa cum era stabilit scenariul, Cătălin Smărăndescu îl roagă pe Găinușă să îi arate portbagajul mașinii pentru a face o plimbare până la pădure, pentru a-i aplica o corecție în schimbul miștourilor de la radio. 

Speriat că îi va fi ruptă mâna

Mai rău, cei doi au scos o bară metalică telescopică, cu intenția de a-i rupe mâna lui Mihai Găinușă. A fost momentul în care acesta a cedat, fiind pe punctul de a izbucni în plâns. În genunchi și cu lacrimi în ochi, i-a spus lui Zmărăndescu, cu vocea tremurată: „Nu, te rog. Am mai avut mâna aceea ruptă, în liceu. Îți zic cine te imită, îți spun tot”. Momentul a fost văzut de mai mulți martori oculari, care priveau șocați „reglarea de conturi” făcută în văzul lumii.

Cineva chiar s-a apucat să claxoneze, dar nu a avut curaj să coboare din mașină. Farsa a fost dezvăluită de Gabi Jugaru care a sărit dintre alte mașini, urmat de Șerban Huidu, care mai avea un pic și leșina de râs. „A fost de la nașul. Pentru aia cu părul!”, i-a zis Jugaru lui Găinușă, care încă nu își revenise din șoc, în ciuda asigurărilor lui Zmărăndescu, că totul a fost o glumă.

După câțiva ani de la acel episod, Cătălin Zmărăndescu a povestit că s-a intersectat cu Mihai Găinușă după mai mult timp și i-a spus: „Nici până în ziua de azi nu mi-ai arătat portbagajul mașinii”. Iar Găinușă i-a replicat: „Și acum conduc aceeași mașină, dar tot nu îți arăt, că nu știu ce ai de gând”. Cei doi au rămas în relații bune, dar nu același lucru se poate spune și despe prietenia dintre Huidu și Găinușă, între care a intervenit o ruptură, aparent ireparabilă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William la BAFTA, Getty Images (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
stefan nechita a adus prc e2prc 80prc 9dbudapestaprc e2prc 80prc 9d  in lacrimi  pe scena de la vocea romaniei  tudor chirila nu e voce ca a lui la mine in echipa 30899300 webp
horia moculescu vocea romaniei jpg
image png
vanzare carti anticariat jpg
image png
banner Adrian Nartea
banner Georgiana Lobont
netflix pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net