De doi ani, «cârcotaşa» Ioana Petric face naveta ca să-și vadă iubitul: „Avem o relaţie la distanţă”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Dublă sărbătoare pentru „Cârcotaşa” Ioana Petric. Marţi, 25 octombrie, chiar în ziua în care a împlinit 32 de ani, a primit un premiu râvnit de mulţi dintre cei care lucrează în televiziune: trofeul Radar de Media pentru „Cea mai longevivă emisiune”. Cu această ocazie, Ioana a fost însoţită la festivitate de iubitul ei, pe care până acum l-a ţinut ascuns de ochii curioşilor.

Ioana şi Andrei sunt de doi ani împreună, dar se cunosc de când erau în clasa a V-a. Foto: Click!
Ioana şi Andrei sunt de doi ani împreună, dar se cunosc de când erau în clasa a V-a. Foto: Click!

Pentru a sărbători noul succes înregistrat de echipă, cei de la „Cronică Cârcotaşilor” s-au prezentat bucuroşi marţi seară, 25 octombrie, la premiile Radar de Media, eveniment ce a avut loc anul acesta în Otopeni. Evident, nu putea lipsi nici Ioana Petric.

Surpriza a fost însă alta. Aceasta şi-a luat inima în dinţi şi a acceptat să fie însoţită pentru prima dată la un eveniment monden şi de iubitul ei, cu care are o relaţie deja de aproape doi ani, dar pe care îl ţinea ascuns...

Citește și: Ioana Petric, vacanţă atipică: «Toţi îmi ziceau că sunt inconştientă să vin aici»

Ioana Petric: «Nu am primit inelul, am timp pentru toate»

„Pot să spun că de ziua mea am primit multă dragoste din partea tuturor, iar Andrei a venit special pentru mine în Bucureşti de la Cluj. Deocamdată am petrecut prin muncă, pentru că noi marţi avem o zi dedicată pentru filmări. Abia aştept să luăm premiul şi să plec fericită şi împlinită să petrecem.

Toate s-au întâmplat de ziua mea şi m-am bucurat să am alături pe cei cu care lucrez şi oamenii dragi. O fi un semn, azi fac 32 de ani şi fix jumătate din viaţă mi-am ­petrecut­-o în echipa «Cron­icii Cârcotaşilor», unde am intrat la vârsta de 16 ani, mai întâi ca «Bebeluşă». După toţi aceşti ani vine premiul acesta, trebuie să fie un semn. E o zi specială pentru noi. Pentru mine îmi doresc sănătate şi să mă plimb cât mai mult”, a spus, în exclusivitate pentru Click!, Ioana Petric.

Vezi și: «Cârcotașa» i-a dăruit șosete de ziua lui

Faptul că a ieşit în sfârşit cu iubitul în lume poate însemna că cei doi au o relaţie din ce în ce mai serioasă, aşadar am întrebat-o pe Cârcotaşă dacă are planuri de măritiş, să se aşaze, cum se spune, la casa ei.

„Cronica Cârcotaşilor” a primit trofeul pentru „Cea mai longevivă emisiune”
„Cronica Cârcotaşilor” a primit trofeul pentru „Cea mai longevivă emisiune”

„Fiecare are drumul lui în viaţă şi nu ştii cum se aşază lucrurile. Am timp pentru toate, cum se vor aşeza. Nu am primit inelul şi nici nu mă aşteptam. Ştiu că toată lumea se întreabă când mă mărit şi când fac copii, dar nu am planuri în acest sens. Vom vedea ce va fi”, ne-a mai spus Ioana Petric.

Ioana a povestit recent, de asemenea în exclusivitate pentru Click!, că ea şi Andrei se cunosc din copilărie: „Cu iubitul meu, care e din Cluj-Napoca, sunt deja de doi ani. Avem o relaţie la distanţă, nu locuim în acelaşi oraş, încă încercăm să funcţionăm aşa. Ne ştim de când eram mici, din clasa a V-a”.

Dan Negru şi Denise Rifai, premiaţi

Dan Negru a primit distincția pentru „Personalitatea Media a Anului 2022” și, așa cum îl știm, a ținut un discurs în care a spus din nou adevărului pe nume.

Foto: Click!
Foto: Click!

„Am primit premiul ăsta aseară și am vrut să le spun celor mulți, aflați în sală, un adevăr: în televiziunea din România există discriminare de vârstă! O spun cu responsabilitate! Suntem singura țară din Europa și una din puținele din lume în care există discriminare de vârstă.

Le-am dedicat premiul ăsta colegilor mei din televiziunile românești trecuți de 40-50 de ani. Sunt puțini. Nu vârsta e scopul. Vârsta e doar experiență! Și unii au mai multă experiență decât alții. E atât de simplu...”, au fost și cuvintele cu care Negru și-a ținut și discursul pe scenă.

Cătălin Botezatu a primit un premiu special. Foto: Click!
Cătălin Botezatu a primit un premiu special. Foto: Click!

De asemenea, Denise Rifai a primit distincția pentru „Cea mai bună emisiune tv”, iar Cătălin Botezatu a primit „Premiul special pentru cel mai prestigios creator de modă român”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net