Cătălin Botezatu, despărțit de un pod de Eurovision: „Noi dormim în Danemarca și toată organizarea pentru Eurovision e în Suedia”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Cătălin Botezatu se află zilele acestea la Malmo, în Suedia, pentru a participa, în calitate de invitat special, la experiența unică Eurovision. Designerul vestimentar face parte din delegația Top Line România, alături de Diana Baicu, Daiana Anghel și Marisa Paloma, și are astfel ocazia să asiste la semifinale și finale, și să descopere secretele look-urilor speciale ale artiștilor care urcă pe scenă anul acesta la concursul internațional.

 Cătălin Botezatu a participat la ceremonia de deschidere, pășind pe covorul violet alături de toți artiștii participanți, și a avut parte de vizite în culise, unde i-a cunoscut pe stiliștii internaționali care realizează look-urile de scenă ale participanților. Printre aceștia se află și doi hairstyliști români, Ioana Todoran și Narcisa Miron, câștigătoare ale edițiilor precente ale competiției Show Us Your Style și la care au participat stiliști din întreaga lume.

Cum a fost răsfățat Botezatu

Bote este mereu un privilegiat. De data asta a stat practic în două țări, și în Danemarca și în Suedia. De ce? Ne-a povestit chiar el, în exclusivitate pentru Click!

„Noi dormim în Danemarca și toată organizarea pentru Eurovision e în Suedia. Ne desparte un pod, cel mai lung pod din lume între două țări, între două orașe practic. Festivalul s-a desfășurat la Malmö, în Suedia, dar stau în Danemarca, la Copenhaga. Stau aici pentru că la Malmö e un oraș mai mic, dar cu această arenă superbă. Dat fiind faptul că Suedia găzduiește pentru a treia sau a patra oară, cel puțin, Eurovisionul a avut câștigători începând de la ABBA, încoace de două ori Loreen, și așa mai departe.

Stau într-un hotel luxos, și în fiecare zi, atunci când mergem la arenă, traversăm cel mai frumos și cel mai lung pod construit vreodată, cel puțin, în Europa, între două țări, pe apă, podul pleacă din Copenhaga și te duce direct în Malmö, în apropierea acestei săli, unde se desfășoară Eurovisionul, la Malmö Arena. E ceva special, pentru că, practic, stai în două țări în același timp, dimineața, dormi într-o țară, iar, apoi, după amiază și seară, ți-o petreci într-o altă țară, la Eurovision”, ne-a povestit celebrul designer care a experimentat în această deplasare numai restaurante cu stele Michelin.

Cătălin Botezatu, impresionat de desfășurarea de forțe de la Eurovision

Cătălin Botezatu a participat la ceremonia de deschidere, pășind pe covorul violet alături de toți artiștii participanți

Am fost numai la restaurante cu stele Michelin, atât în Suedia, cât și în Norvegia. Dacă anul trecut la Liverpool, a fost ceva wow, anul ăsta, pot spune, că vibe-ul de la Malmö, din Suedia, este de două ori mai mare, e o nebunie de scenă la Eurovision, pentru această realizare a fiecărei seri, lucrează zece mii de oameni, scenă se schimbă, între cântăreți, între interpreți, în mai puțin de treizeci de secunde, cu alte decoruri, cu alte butaforii, iar în spate, suntem duși să vedem backstage-ul, să vedem tot ce înseamnă nebunia unei astfel de organizări, sunt sute de microfoane, sute de căști, oameni care lucrează cu zeci de monitoare în față, e o întreagă industrie în subsolul acestei arene, dar și altă pe scenă, o scenă fantastică, o scenă care coboară din tavan ceva ce nu s-a mai văzut, cu niște LED-uri speciale, cu niște proiecții și cu niște vizualuri ce sunt wow.

 VIP-urile se îmbracă extrem de elegant, pleacă din diverse hoteluri, ale orașului Copenhaga sau cei care stau în Malmö, se îmbracă foarte elegant, iar seara de finală, de sâmbătă, este, ca de obicei seara în care toată lumea este extrem de importantă”, ne-a mai povestit Botezatu, a cărui preferată este Loreen, pe melodiile căreia își încheie de obicei prezentările de modă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Radicalul Ebrahim Raisi
image
image
image
image
image
image
andreea bostanica ilinca vandici colaj instagram jpg
banner Nouria Nouri png
oana zavoranu colaj instagram jpg
sean diddy profimedia jpg
Bella Hadid a plans in fiecare zi jpg
banner Vladuta Lupau png
carlas dreams
banner simona florescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net