Fosta iubită a lui Cătălin Botezatu a pozat goală, cu posteriorul la vedere. Ipostaza în care a apărut Monica Hill. FOTO

Monica Hill, fosta cucerire a lui Cătălin Botezatu, uimește din nou cu o fotografie sexy în mediul online. Modelul internațional a postat pe Instagram o poză extrem de provocatoare, care îi lasă la vedere posteriorul lucrat cu mare grijă la sala de fitness. 

Monica Hill și Bote, pe vremea când formau un cuplu / foto: Social media
Monica Hill și Bote, pe vremea când formau un cuplu / foto: Social media

Modelul în vârstă de 23 de ani, care în trecut a cucerit titlul de Miss România, s-a iubit cu celebrul creator de modă Cătălin Botezatu. Relațiile cu celebritățile masculine din showbiz-ul național și internațional, dar și frumusețea răpitoare, au adus-o deseori în vizorul presei. 

Monica Hill, fotografie interzisă minorilor!

Are un corp tras parcă prin inel și o siluetă demnă de invidiat. Pe lângă faptul că pare lipsită de „defecte”, Monica Hill a renunțat la prejudecăți și s-a lăsat fotografiată într-o ipostază sexy, în care apare cu posteriorul la vedere, stârnind invidia doamnelor și cucerind ochii privitorilor. 

Monica Hill: „A fost mereu lângă mine”

Cu toate că ea și Cătălin Botezatu au decis să meargă pe drumuri separate acum ani în urmă, îi leagă o frumoasă prietenie. În trecut, Miss România spunea despre renumitul designer că îi este un adevărat mentor. 

„Cătălin (n.r. Botezatu) a fost și va rămâne mereu mentroul meu, m-a ajutat foarte mult atât cu cariera mea, dar și din punct de vedere emoțional. A fost mereu lângă mine. Este unul dintre puținele persoane cu care îmi permit să discut despre orice”, a dezvăluit Monica Hill, într-o emisiune televizată. 

Tot atunci, frumoasa șatenă dezvăluia dorința sa de a avea un copil, când va simți că a venit momentul potrivit pentru a deveni mamă.

„Îmi plac foarte mult copiii și mi-aș dori foarte mult unul, dar nu cred că este momentul acum. Am 23 de ani și mi-aș dori să trec prin toate etapele vieții fără să le grăbesc. Deși am o relație bună cu iubitul meu, mi-aș dori să mai treacă timpul și să văd cum evoluează lucrurile. Nu aș vrea să îmbrac rochia de mireasă de mai multe ori”, a mai spus modelul, pentru Antena Stars.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net