Mihai Trăistariu, șocat după Eurovision!: „E cu Satane și vârcolaci, sau vii în pielea goală ca să faci impresie!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Prima semifinală Eurovision a avut loc marți seară, în orașul Malmö Arena, din Suedia, unde au fost selectate primele 10 țări care vor merge în finala de sâmbătă. Joi seară, se desfășoară cea de-a doua semifinală. Mihai Trăistariu ne-a împărtășit impresiile lui după prima semifinală. Artistul este șocat! 

Ţările care şi-au asigurat până acum  locul în finala de sâmbătă a concursului Eurovision sunt: Serbia, Portugalia, Slovenia, Lituania, Finlanda, Cipru, Irlanda, Luxemburg, Ucraina şi Croaţia, ultimele două fiind considerate favorite.

Marți 7 mai, a avut loc prima semifinală a concursului, urmând ca în această seară să se desfășoare cea de-a doua semifinală. 

Irlanda, show satanist la Eurovision! E considerată și ea favorită!

Un scandal monstru la actuala ediție a fost declanșat de artista irlandeză „non-binară” Bambie Thug, care marți seară, în prima semifinală, a purtat o ținută goth și a șocat publicul cu interpretarea piesei sale, „Doomsday Blue". Artista a fost nevoită să îşi modifice machiajul scenic, considerat pro-palestinian.

Participanta Irlandei a fost, însă, ținta unor atacuri dure din partea fanilor competiției muzicale, care au catalogat drept satanist show-ul acesteia de pe Malmö Arena. 

Unii dintre fanii Eurovision au comentat că au avut coșmaruri din cauza prestației artistei și că ceea ce a pus în scenă seamănă cu o exorcizare.

Mihai Trăistariu: „Satana a trecut mai departe pentru că a șocat!”

România nu participă anul acesta la Eurovision din cauza lipsei banilor, așa că Mihai Trăistariu a urmărit prima semifinală a concursului din Suedia pe YouTube. Artistul ne-a dezvăluit primele sale impresii. 

„Am urmărit pe YouTube prima semifinală Eurovision pentru că TVR nu transimite, România neparticipând la concurs. 

Spectacolul mi-a plăcut foarte mult, mai mult decât tot ce am văzut vreodată în anii trecuți. Adică designul, coregrafiile, grafica, totul mi se pare spectaculos. 

A luat o amploare foarte faină Eurovisionul, pe partea aceasta de show-uri. Pot să zic că show-urile depășesc vocile. Nu prea se mai caută voci, mai mult primează punerea în scenă. Unii s-au depășit pe ei, chiar mă minunam ce spectacol fain au făcut.

Am ochit una cu draci-vârcolaci, Irlanda parcă, s-a și calificat în finală și am auzit că este chiar favorită! Și asta pentru că Eurovisionul nu mai e un concurs de creație, așa cum s-a lansat în 1956. Atunci trebuia să fie melodia făină!

Acum însă nu mai e vremea creației, ci tot pachetul trebuie să impresioneze să primească voturi. În semifinale votează doar publicul, doar în finala de sâmbătă va vota și juriul de specialitate, 50/50 la sută. 

Dar, uite că Satana a trecut mai departe pentru că a șocat! La Eurovision trebuie să  șochezi astăzi, să vii cu ceva ciudat, inedit, ieșit din tipar, cu ceva straniu, cu ceva bombă, deci șoc! Dacă nu vii cu elemente șoc treci neobservat. E cu Satane și vârcolaci, sau vii în pielea goală ca să faci impresie!

A mai venit și una nud, efectiv era goală, cu niște bărbați goi, bine acoperiți puțin în față cu o costumație care imita pielea”, a declarat Mihai Trăistariu, pentru Click!

Ce spune Trăistariu despre Natalia Barbu, solista din Republica Moldova, care a ratat calificarea în finală? 

image

Natalia Barbu, reprezentanta Republicii Moldova, a ratat calificarea în finala de sâmbătă a concursului. 

„Despre Moldova îmi pare foarte rău! Eu sunt prieten cu Natalia Barbu, o știu, are o voce foarte bună, aș cânta oricând în duet cu ea. Într-adevăr piesa nu era cea mai cea. Am văzut pe ecran că era compusă de ea, muzică și text. Poate trebuia să se lase cumva coordonată de cineva.

Îmi pare rău pentru Moldova pentru că ei sunt foarte buni în general. Dar uite România nu mai e anul ăsta, nu o să fie nici Moldova în finală.

Totuși ea a strigat la sfârșit: <<mulțumesc! >> Deci s-a auzit măcar un sigur cuvânt în  limba română pe scena din Suedia”, a mai spus artistul. 

„Mizez în continuare pe Franța!”

image

Mihai Trăistariu își menține în continuare susținerea pentru reprezentantul Franței, care este favoritul lui în concursul de la Malmö. 

„Mizez în continuare pe Franța, deși în sinea mea știu că nu o să câștige, e un băiat care are o voce super acolo, probabil a câștigat un concurs de talente pentru că se vede că e foarte bun. 

Per total, îmi place concursul de anul acesta. Cel puțin, prima semifinală m-a dat pe spate! Deci repet: șoc, bombă, waw, fantastic, incredibil, asta primează acum la un concurs de muzică! Nu am reținut nici o melodie, dacă mă întrebi! Nimeni nu are un hit, până la ora asta”, a mai declarat Mihai Trăistariu, pentru Click!

Următoarea semifinală a concursului Eurovision are loc joi 9 mai, când urmează să fie selectate alte zece ţări pentru finală. În semifinala de joi vor evolua celelalte trei ţări din „Big Five", Franţa, Spania şi Italia.

image jpeg

Nivelul de securitate a fost ridicat în jurul Malmö Arena la această ediție, însă poliţia a declarat că până acum totul a decurs conform planului, fără incidente. 

Manifestații cu aproximativ 40.000 de oameni, propalestinieni și proisraelieni, au fost anunțate în Suedia, în urma prezenței cântăreței israeliene Eden Golan. Au fost primite inclusiv amenințări teroriste, dar autoritățile încearcă să țină situația sub control.

Israelul este reprezentat la actuala ediție de artista Eden Golan, în vârstă de 20 de ani. Ea s-a calificat cu piesa „October Rain”, dar melodia a fost interzisă pentru că este „prea politizată” și avea presupuse referiri la atacul Hamas asupra Israelului, din data de 7 octombrie. Tânăra a rescris versurile, melodia se numește acum „Uragan” și a fost aprobată.

Reprezentanta Israelului este păzită 24/24 de ore de bodyguarzi. Doar ei și autoritățile știu unde este cazată. Aceasta are voie să părăsească hotelul doar pentru repetiții, întâlniri cu presa și pentru concursul oficial.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Raisi agentia Tasnim jpg
image
image
image
image
image
image
Majda Aboulumosha (36 de ani) este deja o prezență exotică ravisantă însă își dorește să arate din ce în ce mai bine
banner Petrică Hîrțescu png
banner ramona manole png
După un duel dur cu Zanni, Ștefania Ștefan a fost eliminată de la „Survivor All Stars 2024”
reghecampf si corina caciuc jpg
Michelle Obama  sursa foto   Shutterstock jpg
image png
jkvhbklkl jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net