Dacă nu e Eurovision, e bună și Sinaia! Mihai Trăistariu a petrecut Paștele la munte. Cine crede că va câștiga la Malmö?

#Exclusiv Click!

Mihai Trăistariu e supărat foc pentru că lipsește anul acesta de la Eurovision, unde România nu și-a mai trimis anul acesta reprezentanți. Solistul a petrecut Paștele la Sinaia, unde a avut concerte și și-a încărcat bateriile, dar și buzunarele. Mihai a dezvăluit, pentru Click!, ce țară este favorita lui la trofeul Eurovision din acest an. Competiția a debutat marți, 7 mai, la Malmö Arena, în Suedia. 

Mihai Trăistariu (47 de ani) și-a umplut anul acesta garsonierele cu turiști la mare și a plecat să petreacă Paștele la Sinaia și Predeal, acolo unde a avut câteva concerte de onorat. 

Solistul, care locuiește la malul mării, preferă să facă sărbătorile la munte, unde e mai liniște și are parte de mai multă relaxare. Traistariu a mers la slujba de Înviere la Mânăstirea Sinaia, iar ziua, înainte de concert, a ieșit la o terasă împreună cu prietenii, unde s-a relaxat, fiind mângâiat de razele soarelui de mai. 

Trăistariu a ieșit la terasă cu prietenii, în prima zi de Paște

Paparazzi Click! l-au surprins pe artist, în prima zi Paște, la o terasă din centrul stațiunii Sinaia. Îmbrăcat lejer, cu o geacă de piele și cu pleata în vânt ( căci solistul și-a lăsat părul să crească după implant, lucru care-l întinerește vizibil), Mihai a petrecut câteva ore bune la un restaurant, alături de managera sa și de câțiva prieteni din staff-ul său. 

 „Eu am cântat anul acesta de Paște la Sinaia și la Predeal. De Înviere, am mers la slujbă la Mânăstirea Sinaia. Mie îmi place foarte mult la munte, așa că a fost un Paște reușit din toate punctele de vedere”, a declarat solistul, pentru Click!

Trăistariu a devenit vegetarian! Nu a mâncat carne de miel de Paște

Anul acesta, de pe masa de Paște a solistului au lipsit drobul sau friptura de miel cu desăvârșire. Artistul a devenit de ceva timp vegetarian, așa că de sărbători  s-a delectat cu verdețuri, ouă roșii, brânză, pască și cozonac.

„Eu nu mai mănânc carne, de când sunt vegetarian. Încerc să salvez și eu câte animale pot. Am mâncat în schimb cozonac, pască, ce preparate mai sunt specifice de Paște. 

Am mâncat și miel la viața mea, dar acum mai nou, de când sunt vegetarian și de când am conștientizat că și animăluțele au suflet acolo, mi-e milă de ele când le văd ochișorii ăia, inima le bate, se uită la noi…De ce să le mâncăm? Ele-s ca și noi, doar că nu vorbesc. Prin urmare, nu mănânc carne, dar mănânc lapte și ouă ca să am proteine.

Acum să nu se înțeleagă că aș avea o problemă cu cei care mănâncă carne. Toți prietenii mei mănâncă carne, rudele mele, frații mei. Sunt puțini vegetarieni deocamdată, sau vegani. Unii sunt vegetarieni doar ca să trăiască mai sănătos, cu fructe și cu legume, decât cu carne”, a mai spus Trăistariu, pentru Click!

Solistul crede că Franța va câștiga anul acesta Eurovisionul!

Marele concurs Eurovision a început, marți 7 mai, la Malmö Arena( Suedia). La ediţia din acest an participă 37 de ţări, iar Marea finală va avea loc sâmbătă, 11 mai. Din păcate, România nu are la actuala ediție nici un reprezentat, din cauza lipsei de fonduri, după cum a anunțat conducerea Televiziunii Publice. 

Mihai Trăiastariu găsise o piesă cu care să concureze la Eurovision în acest an, însă a rămas profund dezamăgit când a aflat că România stă pe tușă anul acesta. 

Solistul a rămas să privească cu un ochi cât se poate de critic competiția din fotoliul de acasă și are deja o țară favorită în concurs.

 „Eu unul cred că Franța este îndreptățită să câștige anul acesta. Am făcut un tabel cu clasamentul meu, top 10. Printre preferații mei se mai numără Elveția, Suedia și Israelul. Natalia Barbu deși are voce, are o piesă cam slăbuță, dovadă că nici nu s-a calificat în finală.

Dar vreau să mai văd și semifinala de joi seară ca să pot să-mi dau cu părerea mult mai bine”, a spus Trăistariu, pentru Click!

Pe ultimele locuri în top 10 realizat de solist se clasează țări precum: Luxembourg, Islanda, Austria, San Marino și Anglia

image

Ce țări s-au calificat deja în finală?

Serbia, Portugalia, Slovenia, Ucraina, Lituania, Finlanda, Cipru, Croaţia, Irlanda şi Luxemburg s-au calificat în finala de sâmbătă a Eurovision, ediţia 68. Natalia Barbu, reprezentanta Moldovei, nu a reuşit  însă să se califice. Prima semifinală a concursului european a avut loc, marți 7 mai, la Malmö Arena din Suedia.

Show-ul a fost prezentat de Petra Mede şi Malin Åkerman. Fiecare ţară a acordat puncte celor 10 artişti favoriţi. Primul loc a primit 12 puncte, locul doi - 10 puncte, iar toţi ceilalţi între 1 şi 8 puncte. Moldova a fost reprezentată de solista Natalia Barbu cu melodia „In the Middle". 

image

Finala Eurovision 2024, sub amenințare teroristă

Cea de-a doua Semifinală Eurovision are loc joi, iar sâmbătă este programată finala în care vor concerta artiști din 26 de națiuni. Potrivit autorităților locale, orașul Malmö este în „alertă roșie”.

Manifestații cu aproximativ 40.000 de oameni, propalestinieni și proisraelieni, au fost anunțate în Suedia, în urma prezenței cântăreței israeliene Eden Golan. Au fost primite inclusiv amenințări teroriste, dar autoritățile încearcă să țină situația sub control.

Israelul este reprezentat la actuala ediție de artista Eden Golan, în vârstă de 20 de ani. Ea s-a calificat cu piesa „October Rain”, dar melodia a fost interzisă pentru că este „prea politizată” și avea presupuse referiri la atacul Hamas asupra Israelului, din data de 7 octombrie. Tânăra a rescris versurile, melodia se numește acum „Uragan” și a fost aprobată.

Reprezentanta Israelului este păzită 24/24 de ore de bodyguarzi. Doar ei și autoritățile știu unde este cazată. Aceasta are voie să părăsească hotelul doar pentru repetiții, întâlniri cu presa și pentru concursul oficial.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg