Mihai Trăistariu a epuizat deja toate camerele de 1 mai și de Paște, la mare! „A fost bătaie pe garsoniere!” Cât cere pe apartamentul de lux din Mamaia Nord

#Exclusiv Click!

Mihai Trăistariu (47 de ani) face bani buni în mini-vacanța de 1 mai și de Paște. Are deja ocupate toate cele șase garsoniere din Năvodari. Am aflat câți bani a cerut solistul pentru o noapte de cazare, în mini-vacanță!

Românii așteaptă cu nerăbdare mini-vacanța de 1 mai și de Paște. În acest an, cele două vacanțe se suprapun, motiv pentru care românii se vor putea distra în voie mai multe zile la rând, alături de prieteni și de familie. Cei mai mulți dintre ei și-au făcut deja rezervările pentru o mini-vacanță la malul mării. Mihai Traistariu ne-a spus că are deja ocupate toate cele șase garsoniere, pe care le deține în Năvodari. 

Solistul oftează însă pentru că nu a terminat încă lucrările la noul apartament pe care l-a cumpărat într-un complex de cinci stele, din Mamaia Nord și unde costul  pentru o noapte de cazare va fi unul foarte piperat, pe măsura condițiilor de lux oferite. 

Mihai Trăistariu  „A fost bătaie pe garsoniere de 1 mai și de Paște! Le-am dat doar cu 200 de ron pe noapte”

 „A fost bătaie pe garsoniere! Adevărul este că le-am dat cam ieftin, cu 200 de ron pe noapte! Din păcate, nu am terminat încă lucrările la apartamentul nou, cel de 5 stele, de la Mamaia Nord, situat chiar în buza marii. 

E în lucru, abia la 1 Iunie îi dau drumul. Acolo e altceva! La cinci stele voi cere 180 de euro pe noapte. Cine vrea condiții să plătească! Vara asta sper să dau lovitura cu el!

Complexul are 3 piscine, 10 magazine, sală de fitness, saună, farmacie, Spa și Market, toate situate la parter. E un complex cu 1000 de apartamente, situat fix în buza mării, vezi apa din pat, doar că prețul vă dați seama că va fi pe măsură”, a declarat Mihai Traistariu, pentru Click!

Mihai Traistariu are 6 apartamente la mare Colaj Click!

Cât te costă să stai în garsonierele lui Trăistariu vara aceasta?

Mihai Trăistariu deține la malul marii, în Năvodari, de mai mulți ani, nu mai puțin de șase garsoniere, pe care le închiriază pe perioada estivală și din care face bani frumoși. Solistul ne-a dezvăluit la ce prețuri vor putea fi închiriate, vara aceasta, unitățile de cazare.

 „Tarifele pentru 2024, pe apartament, sunt următoarele : luna Aprilie = 200 RON / NOAPTE, luna Mai= 200 RON / NOAPTE, luna Iunie = 250 RON / NOAPTE , luna Iulie = 350 RON / NOAPTE, luna August = 350 RON / NOAPTE, iar luna Septembrie = 250 RON / NOAPTE”, ne-a mai dezvăluit solistul.

Mihai Trăistariu: „Apartamentul m-a costat 89 000 de euro”

Pe lângă cele șase garsoniere pe care le are în Năvodari, Trăistariu a achizițonat, recent, și un nou apartament, de data aceasta de lux, situat chiar la malul mării, în Mamaia Nord.

Apartamentul este situat în corpul cu numărul patru al complexului de lux, la etajul trei. 

 „Unu: se vede marea pe geam. Și doi: cobori cu liftul ( e la etajul 3 din 10 ) și te bagi direct în apă. Pe 30 mai e recepția finală. 

L-am luat în ideea că vreau să închiriez ceva tot anul. Cele 6 apartamente pe care le am acum, tot din Mamaia Nord, sunt închiriate doar vara.

89 000 de euro m-a costat! Oricum rata nu e mare. E pe 10 ani și pot să mi-o permit. Așadar dragilor, să-mi ziceți <<Mihăiță - 7 case>>. Toate astea, pentru voi, să veniți la mare!”, ne-a mai spus solistul. 

Trăistariu s-a îmbogățit cu garsonierele de la malul mării! Profit de 30.000 de euro pe an!

Mihai Trăistariu a vândut, în urmă cu câțiva ani, un teren moștenit din familie la Năvodari și a demarat atunci afacerea cu garsoniere de închiriat, de la malul mării. 

Cele șase apartamente pe care artistul le deține în Năvodari au constituit salvarea lui pe timp de pandemie, când a încasat  bani frumoși. 

Artistul a deținut, inițial, șapte apartamente, însă unul l-a vândut ulterior. Anul trecut, în plin sezon, în luna august, costul unei garsoniere a ajuns și până la 450 de ron pe noapte.

Din păcate, artistul nu mai are vedere la mare la garsonierele din Năvodari, pentru că, în fața blocului, a fost ridicat un alt hotel, care i-a furat total priveliștea. Chiar și așa, anul trecut, Trăistariu a avut un profit de aproximativ 30.000 de euro cu garsonierele. 

„Eu câștig aproximativ aceeași sumă anual, n-am modificat prețul, chiar dacă toate s-au mărit, gaze, curent, eu n-am mărit. 

Eu, după ce plătesc tot ce trebuie: taxe, salarii, impozite, rămân cam cu 30.000 de euro în mână”, ne-a mai spus artistul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
matcha latte scaled jpg
image
image
image
image
image
image
banner madalina manole png
image png
image png
Banner designer mirese
image png
image png
delia budeanu colaj arhiva jpg
Banner Cristi Caloeanu
image
actualitate.net
image
actualitate.net