Mihai Trăistariu și-a cumpărat încă un apartament de lux. Te arde la buzunare pentru o noapte de cazare!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Mihai Trăistariu își extinde afacerile cu imobiliare de la malul mării. Artistul a anunțat, zilele acestea, că a achizițonat un nou apartament, de data aceasta de lux, situat chiar la malul mării, în Mamaia Nord. Click! a aflat cât va trebui să scoateți din buzunare dacă vreți să vă cazați în plin sezon, în noul imobil al artistului. 

Mihai Trăistariu (47 de ani) este din cale afară de fericit! Artistului îi merg afacerile cu garsoniere de la mare ca pe roate. 

Zilele acestea, solistul a anunțat cu mândrie că a achizițonat un apartament de lux, situat într-un complex de cinci stele, în Mamaia Nord. Trăistariu de abia așteaptă să se apuce de mobilat, iar în vară turiștii se vor putea caza aici. 

Mihai Traistariu: „Apartamentul m-a costat 89 000 de euro”

Am făcut... o nebunie frumoasă! Am împrumutat bani din bancă, pe firmă... ca să-mi cumpăr un nou apartament. De data asta... de lux, tot în Mamaia Nord.

E într-un mega complex de 5 stele, cu piscine, cu magazine, restaurante, farmacie, market, Spa, saune, fitness bla bla bla. Practic, tu cobori în halat iarna și te bagi direct în saună.

Acest apartament de lux va fi - deci - al VII-lea apartament pe care vreau să-l închiriez turiștilor ce vin la mare.

Partea cea mai faină-i că e chiar în buza mării.

Unu: se vede marea pe geam. Și doi: cobori cu liftul ( e la etajul 3 din 10 ) și te bagi direct în apă. Pe 30 mai e recepția finală. Azi am semnat la notar contractul de vânzare-cumpărare. 

L-am luat în ideea că vreau să închiriez ceva tot anul. Cele 6 apartamente pe care le am acum, tot din Mamaia Nord, sunt închiriate doar vara.

Pe acesta, care este de lux, vreau să-l închiriez tot anul. Și să-l mobilez de 5 stele. Pentru că este într-un complex de 5 stele.

Știu că mă certați că iar mă bag în rate la bănci, după ce toată pandemia m-am plâns că am rate și înnebunesc.

Dar... așa sunt eu... un optimist incurabil, un visător, un curajos. Și... un bun investitor.

În ce să bag banii? Pe ce să-i risipesc? Pe terase? Pe haine scumpe? Pe vacanțe pe care oricum le am gratis în concertele mele ? 

Deci... am făcut-o și pe asta !  Oricum rata nu e mare. E pe 10 ani și pot să mi-o permit. Așadar, dragilor... de azi... îmi ziceți... Mihăiță - 7 case. Toate... pentru voi, să veniți la mare.

Că eu stau în alt apartament. Cu două camere. Ăla cu pisici, cu cărți, cu fructe și legume și cu multă liniște. E la doi pași de cele șapte. Hai! Ne vedem la mare!”, și-a anunțat artistul fericit clienții, pe rețelele de socializare. 

Cât va costa o noapte de cazare în plin sezon? Trăistariu: „Îl dau cu 150-200 de euro că e la lux”

Apartamentul este situat în corpul cu numărul patru al complexului de lux, la etajul trei. Acesta dispune de vedere la mare, complexul fiind dotat cu absolut toate facilitățile. Prin urmare, și prețul în plin sezon va fi unul pe măsură. 

„Fiind apartament de lux este apartament de tip studio, deci ca o garsonieră mare are 52 de matei camera și acolo o să pun o chicinetă și o canapea extensibilă. Cam la fel cum era și în partea celălaltă, numai că asta e mult mai mare și de lux.

89 000 de euro m-a costat! E chiar la malul mării, complexul are și trei piscine, și market, și farmacie, și spa, și saune etc. Rata la bancă este de 1000 de euro pe lună, timp de 10 ani. Mi se pare ok, nu am probleme s-o acopăr, e mică.

Apartamentul este la etajul 3, se vede marea de la geam, prin urmare prețul va fi unul ca de lux. Nu știu încă prețul exact, probabil undeva la 150-200 de euro pe noapte, în plin sezon iulie-august.

O să mă orientez după prețurile zonei, o să văd cum le dau și vecinii mei. Nu pot să dau acolo cu preț mic, îl mobilez de lux și-l dau la preț de lux. Ai toate condițiile acolo în complex, nici nu trebuie să ieși de acolo.

Știți deja că mai am 6 apartamente pe care le închiriez de 4 veri încoace. Dar, acelea sunt de 3 stele și sunt accesibile oricui, pentru că am mers sub prețul zonei, ca să se bucure lumea de ele”, a declarat Mihai Traistariu, în exclusivitate pentru Click!

Mihai Traistariu are 6 apartamente la mare Colaj Click!

Trăistariu s-a îmbogățit cu garsonierele de la malul mării! Profit de 30.000 de euro anual!

Mihai Trăistariu a vândut, în urmă cu câțiva ani, un teren moștenit din familie la Năvodari și a demarat atunci afacerea cu garsoniere de închiriat, de la malul mării. 

Cele șase apartamente pe care artistul le deține în Năvodari au constituit salvarea lui pe timp de pandemie, când a obținut bani frumoși. 

Artistul a deținut, inițial, șapte apartamente, însă unul l-a vândut ulterior. Anul trecut, în plin sezon, în luna august, costul unei garsoniere a ajuns și la 450 de ron pe noapte.

Din păcate, artistul nu mai avea vedere la mare la garsonierele din Năvodari, pentru că, în fața blocului, a fost ridicat un alt hotel, care i-a furat total priveliștea. 

Chiar și așa, anul trecut, Trăistariu a avut un profit de aproximativ 30.000 de euro cu garsonierele. 

„Eu câștig aproximativ aceeași sumă anual, eu n-am modificat prețul, chiar dacă toate s-au mărit, gaze, curent, eu n-am mărit. 

Eu după ce plătesc tot ce trebuie, taxe, salarii, impozite, rămân cam cu 30.000 de euro în mână”, a mai spus artistul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
dana budeanu instagram 2 jpg
Bebelus, sarcina  jpg
banner hoteluri vedete png
image
actualitate.net
image
actualitate.net