Românii iau cu asalt litoralul Mării Negre. Câți turiști sunt așteptați în mini-vacanța de Rusalii

Odată cu ziua de 1 iunie a sosit și o scurtă perioadă de mini-vacanță, iar românii nu au ezitat să se bucure de acest moment! Litoralul Mării Negre este plin de turiști dornici să se relaxeze alături de cei dragi! Se pare că undeva în jur de 70.000 de oameni au luat cu asalt hotelurile de la mare, în această perioadă!

Peste 70.000 de turiști au luat cu asalt litoralul Mării Negre
Peste 70.000 de turiști au luat cu asalt litoralul Mării Negre

O scurtă privire în calendar ne va arăta că deja a venit 1 iunie, iar odată cu această dată a sosit și Ziua Copilului, cât și mult așteptata mini-vacanță de Rusalii. Iar românii nu au întârziat să se bucure de cele câteva zile libere pe care le au la dispoziție, luând deja cu asat litoralul Mării Negre. Conform informațiilor oferite de către Antena 3, undeva în jur de 70.000 de turiști se află acum la mare, iar destinațiile favorite sunt Mamaia și Eforie.

Iar pentru cei care urmează să se îndrepte și ei spre litoral, există o veste neașteptat de bună! Șoferii nu vor mai fi nevoiți să plătească taxa de pod de la Fetești! Așa că drumul spre vacanță va fi unul mai lin și rapid decât am fi sperat!  

Cum este vremea pe litoral

Dacă sunteți nerăbdători să intrați în mare pentru prima dată în acest an, aveți noroc! Potrivit meteorologilor, vremea este perfectă pentru a sta la plajă, iar apa deja a început să se încălzească, îndeajuns de mult, pentru fi perfectă pentru cei ce vor să înoate!

Iar dacă încă nu sunteți deciși, dar vă tentează o excursie rapidă pe litoral, nu aveți de ce ezita! Prețurile la mare nu s-au schimbat prea mult în ultimul timp, practic rămânând la aceleași valori ca și luna trecută. Mai precis, o cameră dublă cu mic-dejun inclus vă poate costa undeva în jurul sumei de 250 și 270 de lei, la Mamaia. Iar dacă vă interesează ceva și mai accesibil ca preț, Eforie Nord și Costinești ar trebui să fie ideale pentru o vacanță de vis!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
euro valuta bani pixabay jpg
image
image
image
image
image
image
pansies 7210851 1280 jpg
Imperiul Roman, hunii şi goana după aur jpeg
image png
turista vulcan jpg
image png
Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă FOTO Mediafax jpg
Marcel Ciolacu fb jpg
elicoptere prabusite jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net