Programe de weekend, pentru extrasezon, pe Litoral. Prețurile pornesc de la 250 de lei pentru două nopți

Ultima actualizare:

"Weekend la Constanţa/City break la Constanţa" este un un program conceput special pentru extrasezon pe Litoral lansat recent de către Patronatul RESTO Constanţa şi Federaţia Patronatelor din Industria Ospitalităţii din România. Aceste pachete urmează să fie disponibile în câteva săptămâni în agenţiile de turism din toată ţara.

Te poți bucura, în extrasezon, de două nopți la mare cu 250 de lei. Foto: Click.
Te poți bucura, în extrasezon, de două nopți la mare cu 250 de lei. Foto: Click.

Cazare în hoteluri de 3 și 4 stele, transport gratuit în oraș și bilete gratuite la muzee

Corina Martin, secretar general FPIOR şi preşedinte de onoare RESTO a explicat ce vor cuprinde pachetele de weekend la ConstanțaPachetele de Weekend la Constanţa vor fi disponibile în curând, prin agenţiile de turism din toată ţara şi vor cuprinde minimum două nopţi de cazare în hoteluri de 3 sau 4 stele, împreună cu voucher de reducere de 10% la nota de plată în restaurantele ce vor intra în program, dar şi împreună cu transport gratuit în oraş şi bilete de acces gratuit la muzee, atracţii, Acvariu, Delfinariu, sau reduceri importante la acestea", a spus Corina Marin.

Degustări de vinuri și croazieră de o zi în Delta Dunării

Preşedinte de onoare RESTO a prezentat și restul beneficiilor care vor face parte din aceste pachete turisticeÎn plus, turiştii care aleg City Break la Constanţa vor avea reduceri atractive la Excursii şi tururi locale de Degustări de vinuri la Crame Dobrogene, sau Tur de Litoral cu turul cetăţilor antice din Dobrogea sau Croazieră de o zi în Delta Dunării”, a adăugat Corina Martin, secretar general FPIOR şi preşedinte de onoare RESTO.

Prețurile pornesc de la 250 de lei de persoană pentru două nopți

Preţurile pentru un astfel de pachet turisnic pornesc de la 250 de lei de persoană pentru două nopţi de cazare, cu toate beneficiile şi discounturile menţionate, cu voucherul primit de la agenţia de turism prin care a fost achiziţionat pachetul, conform unui comunicat al organizaţiei trimis către presă, scrie Agerpress.

Acest nou program de weekend pentru extrasezon pe Litoral, care va fi disponibil în agenții de urism peste câteva săptămâni, va include hoteluri, restaurante şi atracţii din Constanţa şi Mamaia, pentru orice perioadă de minimum două nopţi din intervalul 15 septembrie 2023 – 15 iunie 2024.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net