Concediul unei familii din Breaza pe litoralul românesc s-a transformat în coşmar!

Concediul unei familii din Breaza pe litoralul românesc s-a transformat în coşmar. Spitalizarea pentru două zile în Spitalul Judeţean din Constanţa a fost ruptă parcă din filmele de groază, aşa cum a povestit pentru observatorulph.ro tânara mămică internată cu fiica ei de 5 ani.

image
Spitalul Judeţean Constanţa e cel mai mare din zonă. FOTO: spitalulconstanta.ro

Condiții mizerabile în spital

Citește și: Copiii internați pot participa la cursuri prin programul „Școala din Spital”

Din cauză că cea mică s-a simţit rău, mama s-a internat alături de fetiţă la Spitalul Judeţean din Constanţa, acolo unde a trăit şocul vieţii. După cum a relatat aceasta pentru sursa citată, ”la micul dejun au venit şi au pus dimineaţa o felie de pâine prăjită pe pachetul meu de şerveţele umede. Nici măcar un şerveţel de hârtie nu ne-au dat, ce să mai zic de farfurie… Apoi, aerisirea de la wc era direcţionată în salon… Nu am crezut că există aşa ceva. Cum au gândit-o? Vă închipuiţi cum mirosea acolo?”, a spus ea. 

Vezi și: Pensiune plină cu copii, în flăcări! Unii au ajuns la spital intoxicați cu fum

image
Felia de pâine a fost lăsată pe şerveţele. FOTO: https://www.observatorulph.ro/

După ce că nu oferea condiţii elementare, spitalul nu putea asigura nici tratamentul necesar. ”Pe tot parcursul celor două zile şi o noapte de internare, tot tratamentul medicamentos a fost cumpărat de părinţi, deoarece în spital nu aveau nimic. A, ba da. Au avut Dexa, ser fiziologic şi mănuşă ca să lege băţul de pat”, a mai spus tânăra mămică. Pentru că nu mai putea suporta condiţiile de acolo, ea a cerut externarea după două zile, mutându-se la un spital privat din Bucureşti. 

  ”Am chemat doctorul. A ridicat din umeri"

Iată și: Spitalul Târgu Jiu, fără paturi pentru pacienții COVID. Când se va rezolva problema

image
Braţul instalaţiei pentru perfuzie era prins cu o mănuşă. FOTO: https://www.observatorulph.ro/

Am chemat doctorul. A ridicat din umeri. L-am întrebat dacă i s-ar părea normal, dacă ar ajunge cu copilul lui în situaţia în care este copilul meu, să fie tratat aşa. A spus că nu. Mulţumesc! Ce să mai zic? Pe căldurile astea, în salon nici nu aveam mâner la geam să putem aerisi. Nici măcar faţă de pernă nu am avut, era un fel de muşama pe care nu puteai pune capul că ţi se lipea de piele. Cum se poate aşa ceva?”, s-a mai întrebat, revoltată, femeia care şi-a spus of-ul publicaţiei prahovene.

Ea spune că a decis să facă acest lucru pentru că asistentele i-au zis că singurele dăţi când s-au schimbat lucruri în bine la spital au fost cele în care problemele au apărut în presă. ”Am stat de vorbă cu asistentele. Toate ridicau din umeri. Cică nu s-a făcut niciodată nimic în acel spital decât când au apărut reclamaţii în presă. Scrieţi şi voi şi poate ajunge la ei şi mai fac ceva pe-acolo”, a încheiat ea.

andreea berecleanu si catalin maruta jpg
corina caragea jpg
patriarhul daniel bor biserica ortodoxa romana
Merisoreanu si Ionela Prodan
BeFunky collage (28) jpg
teo trandafir jpg
viorel lis si oana lis
Sanziana Buruiana party 2 jpg
soldati rusi
Robert Habeck FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
Medicamente pentru Ucraina
must (pixabay)
patriarhul daniel bor biserica ortodoxa romana
calendar ortodox 2021 06 octombrie toma de gabriel toma chituc jpeg
NASA (sursa FOTO captura video CNET Highlights)
ffsdf jpg