Tragedie fără margini pe litoral! Trei bărbați au murit astăzi. Cine este Sorin, salvamarul care și-a pierdut viața încercând să își facă meseria

O situație îngrozitoare a avut loc astăzi pe litoralul Mării Negre, unde trei bărbați au fost uciși de marea învolburată și de valurile puternice. Unul dintre aceștia era salvamar și se avântase în larg pentru a salva o altă vicitimă a tragediei.

10 utile salvamar steag rosu plaja 16 0 jpeg

Trei bărbați cu vârste cuprine între 23 și 48 de ani s-au stins din viață astăzi, pe litoralul Mării Negre, după ce au fost luați de valurile puternice. Pe lângă această tragedie, salvamarii au raportat în cursul zilei de luni, 8 august, mai multe intervenții, având în vedere că marea este atât de agitată încât a fost arborat steagul roșu.

Citește și: VIDEO Momentul inedit în care două tornade se formează în Marea Neagră

Primul tânăr care a murit are 23 de ani și este originar din Suceava, însă se afla în vacanță alături de un prieten, în stațiunea Saturn. Cei doi s-au aventurat în larg, în ciuda faptului că salvamarii au lansat numeroase avertismente și au arborat steagul roșu care indică pericol iminent de înec. În ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de echipajul ISU sosit la fața locului, tânărul a fost declarat decedat.

Marea a ucis doi bărbați la Eforie Nord și unul în Saturn

Mai mult, la doar câteva ore după primul deces, alți doi bărbați s-au stins din viață în zona Hotel Citadel, din Eforie Nord. Cei doi bărbați aveau 28, respectiv 48 de ani, și au fost scoși din apă inconștienți. Bărbatul în vârstă de 48 de ani era salvamar și provenea din Târgoviște, iar Sorin Georgian Olariu încerca să își facă meseria și să salveze un tânăr.

Nu rata nici: Pleci pe Litoral? Marea Neagră are cea mai infectă apă din Europa

Turistul inconștient a intrat în apă și la scurt timp după a fost tras de curenți, iar salvamarul a sărit în apă să îl salveze. Din păcate, amândoi și-au pierdut viața. Sorin Georgian Olariu venea la mare în fiecare vară, pentru a lucra ca salvamar, de ani buni și nimic nu indica faptul că astăzi își va da ultima suflare, având în vedere experiența pe care o are.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net