Pregătiţi-vă de mare la preţuri cu 70% mai mici decât în sezon! A început „litoralul pentru toți”

„Litoralul pentru toţi” debutează azi şi se încheie pe 18 iunie. Patru săptămâni în care românii care vor un sejur la mare, nu la preţuri astronomice, pot alege unul dintre hotelurile înscrise în această ediţie. Preţurile sunt cu 70% mai mici faţă de cele din sezonul estival.

image

„Litoralul pentru toţi” este un program destinat turiştilor care doresc să-şi petreacă sejurul la mare în extrasezon, atunci când staţiunile şi plajele sunt mai libere, dar totuşi încălzite de soare, şi presupune reduceri semnificative la tariful de cazare pentru sejururi de 6 nopţi.

Dragoș Răducan, președintele FPTR
Dragoș Răducan, președintele FPTR

Ce prețuri găsesc turiștii pe litoral

Până azi, 22 mai, ziua în care Litoralul pentru Toţi a luat startul, s-au înscris în program 25 de unităţi de cazare din toate staţiunile. Împreună, pun la dispoziţia turiştilor un număr de aproximativ 4.000 de locuri de cazare. Pe parcursul acestei săptămâni sunt aşteptate să se înscrie încă 25 de unităţi hoteliere, astfel că locurile disponibile pentru cazare vor creşte până la 8.000, au anunţat reprezentanţii Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR).

Turiştii se pot caza în staţiunile autohtone de la Marea Neagră cu tarife ce pornesc de la 52 de lei pe noapte, cu 70% mai ieftin decât în vârf de sezon. „Continuăm acest program de succes, pe care românii îl aşteaptă în fiecare an. Este perioada în care preţurile pe litoral sunt cu până la 70% mai mici decât în vârf de sezon, iar pentru mulţi turişti reprezintă, poate, singura variantă prin care pot merge în vacanţă la mare câteva zile”, transmite Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc prin Dragoş Răducan, preşedinte.

lista hoteluri jpg

Programul va ţine până în 18 iunie

Până pe data de 18 iunie, românii pot alege o vacanţă pe litoralul românesc pornind de la 52 de lei/noapte pentru o persoană, potrivit ofertelor publicate pe

site-urile operatorilor de turism. Un astfel de sejur mai este încă disponibil în staţiunea Venus.

La Eforie Nord, hotelurile înscrise în această ediţie oferă sejururi de 69 şi 78 de lei pe noapte de persoană.

În staţiunea Mamaia, perla litoralului românesc, preţurile sunt un pic mai ridicate. Acestea pornesc de la 101 lei/noapte/persoană în camera dublă, ofertă valabilă la un hotel de 3 stele.

Pentru cei care vor pachete all inclusive, acestea sunt disponibile la preţuri ce pornesc de la 200 de lei/noapte/persoană în camera dublă la o unitate de 3 stele din staţiunea Jupiter.

„Le recomandăm turiştilor care vor să profite de aceste oferte să facă deja rezervări pentru că locurile sunt limitate şi se epuizează repede. Rezervările se pot face direct la hotel, dar şi prin intermediul agenţiilor de turism. La fel ca la ediţiile anterioare, pachetele turistice pot fi achitate şi cu vouchere de vacanţă”, a mai spus preşedintele FPTR.

Programe de weekend, pentru extrasezon, pe Litoral

image

“Weekend la Constanţa/City break la Constanţa” este un program conceput special pentru extrasezon pe Litoral lansat recent de Patronatul RESTO Constanţa şi Federaţia Patronatelor din Industria Ospitalităţii din România. Aceste pachete urmează să fie disponibile în câteva săptămâni în agenţiile de turism din toată ţara. Corina Martin, secretar general FPIOR şi preşedinte de onoare RESTO a explicat ce vor cuprinde pachetele de weekend la Constanţa.

Corina Martin
Corina Martin

„Pachetele de Weekend la Constanţa vor fi disponibile în curând, prin agenţiile de turism din toată ţara şi vor cuprinde minimum două nopţi de cazare în hoteluri de 3 sau 4 stele, împreună cu voucher de reducere de 10% la nota de plată în restaurantele ce vor intra în program, dar şi împreună cu transport gratuit în oraş şi bilete de acces gratuit la muzee, atracţii, Acvariu, Delfinariu, sau reduceri importante la acestea”, a spus Corina Martin. „În plus, turiştii care aleg City Break la Constanţa vor avea reduceri atractive la Excursii şi tururi locale de Degustări de vinuri la Crame Dobrogene, sau Tur de Litoral cu turul cetăţilor antice din Dobrogea sau Croazieră de o zi în Delta Dunării”, a adăugat Corina Martin. Preţurile pornesc de la 250 de lei de persoană pentru două nopţi de cazare, cu toate beneficiile şi discounturile menţionate, conform unui comunicat al organizaţiei trimis către presă, scrie Agerpres.

Acest nou program de weekend pentru extrasezon pe Litoral va include hoteluri, restaurante şi atracţii din Constanţa şi Mamaia, pentru orice perioadă de minimum două nopţi din intervalul 15 septembrie 2023 – 15 iunie 2024. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net