Mihai Trăistariu, șocat de reprezentanta Ucrainei la Eurovision! Ce zice despre solista care cântă în pamperși? „Alyona, cu suzeta la pachet și cu lăptic! Va fi în top 3”

#Exclusiv Click!

Mihai Trăistariu a rămas, pur și simplu, șocat atunci când a dat cu ochii de Alyona Alyona, reprezentata Ucrainei la Eurovision. Tânara rapper-iță uimește lumea întreagă cu apariția sa: cântă fără jenă în pamperși, cu suzeta la gât și cu un biberon în mână. Mulți o dau favorită în concursul de la Malmö (Suedia). 

Mihai Trăistariu (47 de ani) a sperat din tot sufletul că va avea șansa să reprezinte anul acesta România la Eurovision, în Suedia, la Malmö. 

Din păcate, TVR a anunțat, luna trecută, că nu are bani pentru acest concurs european, în condițiile în care anul trecut țara noastră s-a clasat pe ultima poziție, cu zero puncte, în semifinala unde a fost reprezentată de tânarul Theodor Andrei. A fost cea mai rușinoasă înfrângere de până acum a României, la Eurovision. 

Trăistariu s-a înfuriat la culme, mai ales că găsise și piesa potrivită. Nu a mai avut timp să se înscrie ca să concureze nici pentru altă țară, așa că a rămas să comenteze critic de pe margine concurenții de anul acesta.

Mihai Trăistariu: „Ea e Alyona. Cu suzeta la pachet, cu pampers și cu lăptic” 

În această perioadă din an, tot mai multe țări de pe continent își anunță reprezentanții pentru Eurovision.

Reprezentata nou-desemnată a Ucrainei, Alyona Alyona, l-a lăsat, însă, mut de uimire pe Trăistariu cu aparitia ei controversată. 

Pozele cu reprezentanta Ucrainei, Alyona Alyona, au devenit virale pe Internet.

Într-una dintre aceste imagini, cântăreața apare îmbrăcată cu un tricou și cu un scutec (pamperși) pentru adulți, iar în mână ține o sticlă de lapte, mai precis un biberon. La gât, artista poartă o suzetă supradimensionată.

Mihai Trăstariu a distribuit și el, uimit, imaginea pe rețelele de socializare, comentând ironic apariția rapper-iței din Ucraina. 

„Ea va reprezenta Ucraina la Eurovision 2024. Au ales-o acum. Alyona. Cu suzeta la pachet, cu pampers și cu ... lăptic. Mda ... 

Eurovisionul a devenit din ce în ce mai extravagant. E adevărat că eu sunt cu vocea și mă deranjează când vine cineva cu alte calități decât vocale. 

Îmi dau seama cum funcționează showbiz-ul. Uită-te și la Erika Isac. Adică pe undeva s-a schimbat mult showbiz-ul. Chiar dacă Eurovisionul e un concurs de creație, nu mai e chiar creația, e tot pachetul. Și atunci trebuie să înțelegem că mai vii și cu o nebunie de asta. 

Plus Ucraina care e în război, plus suzeta și cu astea…Probabil va fi în top 3! Mă deranjează că, totuși, Eurovisionul era despre muzică și nu mai e muzica!”, a declarat Mihai Traistariu, pentru Click! 

Comentariile fanilor la adresa apariției reprezentantei Ucrainei, Alyona Alyona, au fost și ele pe măsură. 

„România anul ăsta e și mai șmecheră. Este invizibilă. Nu au avut bani nici de o suzetă ai noștri!”

„O să câștige Ucraina, peste tot unde concurează trebuie să câștige, au bani că sunt ajutați de toate țările”

Te așteptăm în Elveția, au mai fost români pentru ei la Eurovision”

Nu mă mai miră nimic...!Jalnic <<concurs>>!”, au spus aceștia, pe rețelele de socializare. 

Cine este Alyona Alyona?

Alyona Alyona este fostă educatoare la o grădiniță, iar, într-un timp extrem de scurt, tânăra a reușit să ajungă noua senzație a muzicii hip-hop în Ucraina. 

Anul trecut, artista a cântat și în țara noastră, la deschiderea programului Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii. Cariera ei a început în anul 2019, iar de atunci a câștigat mai multe premii importante. Artista chiar a fost menționată în revista Forbes Magazine, la categoria „30 de muzicieni sub 30 de ani”.

„Este o forță a naturii pe scenă. Versurile ei în ucraineană curg, șuieră, se rostogolesc, se precipită. Cu un flow și un groove nebunesc, livrează un rap onest, descriind în piesele sale ei, neînfrumusețate, situația tinerei generații din patria ei”, au fost de părere timișorenii, după concertul artistei din Ucraina, în țara noastră, în 2023.

banner traistariu eurovision png

Concursul Eurovision este una dintre cele mai importante competiții muzicale din Europa, iar ediția din acest an va avea loc între 7 și 11 mai, la Malmö (Suedia).

Anul trecut, marele premiu de la Eurovision a fost câștigat de către reprezentanta Suediei, Loreen, care a ridicat publicul din Europa în picioare cu piesa „Tattoo”. 

Marea finală din acest an a Eurovision se va desfășura pe data de 11 mai, un număr de 37 de țări europene urmând să își trimită concurenții pe scena din Suedia. Din păcate, țara noastră nu va participa la Eurovision 2024. 

„Sunt foarte dezamăgit și foarte supărat! Nu vorbesc de faptul că aveam eu o piesă că pe ăștia îi doare în cot oricum de Trăistariu, nu-i interesează. Dar, e ca și cum ai spune că, dacă la fotbal am ieșit codași, nu mai mergem anul viitor la campionat. 

Nu ai cum să scoți muzica românească de pe harta lumii. Era important să scrie și România pe ecran, chiar dacă vom avea ani mai buni sau mai proști”, a declarat indignat, Mihai Trăistariu, pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net