Reprezentanta Ucrainei la Eurovision șochează lumea! S-a afișat cu pampers și biberon

#Eurovision

Concursul Eurovision este una dintre cele mai anticipate competiții muzicale din Europa, iar ediția din acest an va avea loc între 7 și 11 mai, la Malmö (Suedia). Însă, pentru tot mai mulți internauți, muzica din acest an nu mai este atât de importantă, după ce o serie de poze în care apare concurenta Ucrainei, Alyona Alyona, au stârnit controverse în mediul online.

Poza concurentei din Ucraina au stârnit controverse în mediul online / foto: Facebook
Poza concurentei din Ucraina au stârnit controverse în mediul online / foto: Facebook

Anul trecut, marele premiu de la Eurovision a fost câștigat de către concurenta Suediei, Loreen, care a ridicat publicul din Europa în picioare cu piesa „Tattoo”. Din acest motiv, ediția din 2024 a competiției are loc la Malmö, în Suedia, iar în această perioadă din an, tot mai multe țări de pe continent își anunță reprezentanții pentru Eurovision.

Cu toate acestea, potrivit informațiilor de la retetesivedete.ro, Ucraina a reușit să stârnească controverse în rândul internauților, după ce poze cu reprezentanta acestei țări, Alyona Alyona, au devenit virale pe Internet.

Într-una dintre aceste imagini, cântăreața apare îmbrăcată cu un tricou și cu un scutec pentru adulți, iar în mână ține o sticlă de lapte. La gât, artista poartă o suzetă supradimensionată.

Controverse la Eurovision

Alyona Alyona este fostă educatoare la o grădiniță, iar într-un timp extrem de scurt, a reușit să ajungă o mare senzație hip-hop în Ucraina. Anul trecut, artista din Ucraina a cântat și în țara noastră, la deschiderea programului Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii. Cariera ei live a început în anul 2019, iar de atunci a câștigat mai multe premii importante. Artista chiar a fost menționată în revista Forbes Magazine, la categoria „30 de muzicieni sub 30 de ani”.

„Este o forță a naturii pe scenă. Versurile ei în ucraineană curg, șuieră, se rostogolesc, se precipită. Cu un flow și un groove nebunesc, livrează un rap onest, descriind în piesele sale ei, neînfrumusețate, situația tinerei generații din patria ei.”, spuneau timișorenii, după ce Alyona Alyona a cântat în țara noastră, în 2023.

Marea finală din acest an a Eurovision va avea loc pe data de 11 mai, iar un număr de 37 de țări urmează să își trimită concurenții pe scena din Suedia. Din păcate, țara noastră nu va participa la Eurovision 2024, lucru fără precedent în istoria competiției.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
wizz air avion la sol
image
image
image
image
image
image
Epava Titanicului (© NOAA / Institute for Exploration / University of Rhode Island / Wikimedia Commons)
easter bell 3321946 1280 jpg
carti biblioteca birou jpeg
scoala jpg
preot freepik jpg
ploaie jpg
Transilvania şi Basarabia, lebedele Mării Negre (din arhiva personală a lui Constantin Cumpănă) jpg
umar kamani nada adelle nunta profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net