Un călător a urcat în tren cu mai multe capre. Cum au reacționat ceilalți pasageri

O situație cu totul neașteptată a lăsat fără cuvinte călătorii ce se aflau într-un trec ce se îndrepta spre Capitală. Un bărbat a luat cu el în vagonul de călători mai multe capre, care l-au însoțit de-a lungul traseului de aproximativ 10 ore.  

Pasagerii unui tren care circula pe ruta Deva – București Nord au avut parte de o surpriză de zile mari! Potrivit informațiilor de la Antena 3 CNN, un bărbat a urcat în tren însoțit de mai multe capre! Imaginile cu animalele au fost surprinse de către ceilalți călători, iar bărbatul chiar avea cu el și fân, pentru a hrăni caprele de-a lungul traseului de aproximativ 10 ore.

Din păcate pentru ceilalți pasageri, ce la început a părut a fi o situație de-a dreptul amuzantă a luat rapid o cu totul altă turnură. De-a lungul celor 10 ore petrecute în tren alături de capre, mirosul a devenit din ce în ce mai greu de suportat, iar pasagerii au devenit revoltați de situație, întrebându-se de ce conductorul trenului nu a luat măsuri pentru a soluționa problema.

A mers în tren cu mai multe capre

Călătoria de 10 ore pe care ceilalți pasageri au fost nevoiți să o facă alături de caprele bărbatului nu este un incident tocmai izolat. De fapt, chiar și dincolo de granițele României există diferite probleme serioase pe care animalele le fac, atunci când sunt transportate. Cu ceva timp în urmă, un avion care decolase din New York și urma să ajungă în Belgia a fost nevoit să facă cale întoarsă după ce un cal a început să se plimbe liber prin cala de mărfuri a aeronavei!

Avonul aparținea companiei Air Atlanta Icelandic și deja ajunsese la o altitudine de 9.500 de metri, atunci când animalul a reușit să evadeze din boxa sa, fix în cala de mărfuri. Deoarece nu aveau cum să transporte calul liber în siguranță, piloții avionului au horărât să se întoarcă în New York, solicitând și prezența unui medic veterinar pe aeroport.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
urs freepik jpg
Locul din orașul Slănic, Prahova, unde s-a stabilit un perimetru de siguranță în urma surpării unei străzi. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
focsa si sotia jpg
protest fabrica Ludus jpeg
img jpg
conac le richmond jpg
Card bancar plată cu cardul FOTO Shutterstock jpg
Printul Paul Lambrino de Romania si Printesa Lia (3) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net