Tot mai mulți tineri pleacă din București! Orașul neașteptat din România care atrage tot mai mulți oameni

Ultima actualizare:

Un oraș mare, precum Bucureștiul, oferă multe oportunități, mai celor care sunt în căutarea unui loc de muncă. Cu toate acestea, indiferent de cât de lejeră ar fi viața într-un loc precum Capitala, multor români le este tot mai greu să treacă peste probleme precum traficul, poluarea, ori costul tot mai mare al proprietăților. Astfel, un mic oraș aflat în apropiere de București a devenit destinația preferată a tinerilor din țară.

Pucioasa atrage tot mai mulți români / foto: primariapucioasa.ro
Pucioasa atrage tot mai mulți români / foto: primariapucioasa.ro

Potrivit informațiilor de la Antena 3 CNN, peste 1.000 de tineri au ales să înceapă o viață nouă în acest mic oraș aflat la numai 2 ore de București. Este vorba despre Pucioasa, din județul Dâmbovița, iar specialiștii spun că fenomenul nu este deloc unul izolat. De fapt, undeva în jur de 200.000 de oameni au ales deja să investească în proprietăți la țară, pentru a scăpa de zgomotul și de aglomerația marelor orașe.

Iar pentru mulți români, orașul Pucioasa este alegerea perfectă, atunci când își doresc să scape de toate problemele din marile orașe, dar tot vor să rămână îndeajuns de aproape de Capitală. Micul oraș din județul Dâmbovița este înconjurat de o priveliște naturală superbă, dominată de Munții Bucegi.

Orașul unde se mută tot mai mulți români

Orașul Pucioasa a înregistrat deja o creștere deloc neglijabilă, reușind deja să ajungă la 3.000 de case. Undeva peste 1.000 de locuitori, cei mai mulți din Capitală, dar și din alte zone rurale, au investit în proprietăți în Pucioasa. La Maluri este zona spre care se orientează cei mai mulți dintre tinerii proprietari, chiar dacă aceasta este și cea mai rustică parte din Pucioasa.

Iar în ciuda faptului că este posibil ca noii proprietari să fie nevoiți să facă investiții suplimentare în casele achiziționate, prețul mic al acestora rămâne unul extrem de atractiv. În timp ce atât chiriile, cât și costurile unui metru pătrat, au crescut enorm în București, lucrurile stau cu totul altfel în alte părți din țară. În zonele apropiate orașelor reședință de județ, prețul unei case pornește de la 30.000 de euro, însă o construcție complet nouă poate ajunge și la 100.000 de euro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
cei mai profitabili pomi fructiferi jpeg
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net