A plecat din SUA ca să fie lângă iubita lui, la Ţicleni. Ce ar putea sta în calea căsătoriei lor

Poveste de dragoste ca în filme într-un mic oraş din Gorj! Un american s-a mutat în România, într-un mic oraş din judeţul Gorj, din dragoste pentru o româncă pe care a cunoscut-o pe Internet, informează adevarul.ro.

Cei doi tineri adoră să petreacă timpul împreună
Cei doi tineri adoră să petreacă timpul împreună

Ana Maria şi Michael Bush au împreună un copil. Cei doi s-au cunoscut în perioada pandemiei. După câteva luni de convorbiri online, Michael a decis să vină în România pentru a-şi cunoaşte şi în realitate aleasa inimii.

„Ne-am cunoscut pe Facebook, în timpul pandemiei. Am lucrat de acasă. Am avut în comun mai multe pagini de Internet, iar una a fost serialul «How I Met Your Mother», care ne-a plăcut foarte mult, am început să comentăm la una dintre postări şi am început să vorbim. La un moment dat, i-am spus dacă vrea să vorbească pe video şi aşa a început. S-a simţit o conexiune din prima. Conversaţia era foarte naturală şi parcă ne ştiam dintotdeauna. Am început să vorbim prin luna iunie 2020 şi el a fost curios să vadă România şi a venit de Crăciun în 2020. Eu lucram în Bucureşti atunci. Apoi, am venit la ai mei în Ţicleni“, a relatat Ana Maria pentru publicaţia „As în Gorj”.

S-au îndrăgostit imediat, iar americanul a cerut-o în căsătorie la scurt timp.

„De Revelion, m-a cerut în căsătorie. Nu mă aşteptam. După două zile a trebuit să plece şi a fost foarte greu. A fost groaznic“, mai spune Ana Maria. Deocamdată, ei sunt stabiliţi în România, pentru că procedurile pentru obţinerea vizei ei pentru SUA erau foarte lente.

„Am discutat mult cine vine şi unde, dar ne-am gândit că ar fi mult mai uşor ca el să se mute aici pentru că nu avea nevoie de viză. La mine era un proces complicat şi dura foarte mult ca să primesc viza“, a precizat tânăra din Gorj.

Ana Maria şi Michael au făcut nunta anul trecut
Ana Maria şi Michael au făcut nunta anul trecut

Căsătoria civilă a fost la Ţicleni, la începutul anului 2023, iar acum au un copil împreună. Nunta va avea loc în SUA, pentru a putea participa toate rudele americanului.

Ana Maria a spus că, deocamdată, planul lor este de a vizita cât mai multe locuri: „Vrem să ne mai plimbăm prin Europa şi prin România. Michael a fost la Sighişoara şi i-a plăcut enorm. Planul este să ne mutăm toţi în SUA, dar depinde de el, pentru că Michael s-a îndrăgostit enorm de România şi are şi un loc de muncă pe placul lui“, a mai spus gorjeanca.

Ea e confirmată de Michael, care spune că s-a îndrăgostit de peisajele şi istoria ţării noastre.

„În România mi-a plăcut istoria, care este mult mai bogată decât cea din SUA. Asta m-a impresionat cel mai mult. Am văzut multe castele, foarte frumoase şi vechi. Şi în SUA sunt castele, dar ele au fost construite în anii 1970. Peisajele şi istoria m-au fascinat în România. Aveţi munţi, mare şi îmi place istoria foarte mult. Este o ţară foarte frumoasă, cu multe tradiţii la care ţineţi. În SUA sunt tradiţii, dar ele au venit odată cu imigranţii. Limba a fost mai dificil de deprins şi, uneori, este mai greu să interacţionez cu oamenii, să ajung să-i cunosc. O altă problemă la care a trebuit să mă adaptez a fost deplasarea cu vehiculele“, a povestit americanul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net