Românul care face o avere dintr-o afacere genială. Produsele lui se vând chiar și cu 300 lei/bucata: „Vânzările cresc cu 35% în perioada 1 – 8 martie”

În lumea afacerilor, uneori cele mai inedite idei devin surse impresionante de îmbogățire. Un român a reușit să dea lovitura cu o afacere cu totul neașteptată, ce are la bază pasiunea pentru ciocolată și imaginația desfășurată în combinații delicioase. Cosmin Cionca, proprietarul unei ciocolaterii, a reușit să atragă atenția publicului prin produsele sale unice, unele vândute cu prețuri care ajung până la 300 de lei.

Bani. Foto: Shutterstock.
Bani. Foto: Shutterstock.

Ciocolata, un cadou dorit de toată lumea

Într-o societate în care cadourile devin o expresie a sentimentelor și a atenției acordate celor dragi, alegerea unui dar devine crucială. Cosmin Cionca a găsit o nișă în acest domeniu, creând o ciocolaterie specializată în combinații deosebite. În special în perioadele dedicate cadourilor, cum sunt zilele de 1 și 8 martie, ciocolata devine un element central al grijii și afecțiunii.

Proprietarul ciocolateriei susține că cele mai inedite combinații, precum cea cu fistic și ganache de vanilie, sunt preferatele sale și le recomandă cu încredere clienților săi. Cu ingrediente precum fisticul din Italia, cocosul și crema de șampanie, ciocolata lui Cionca promite o experiență gustativă deosebită. "Te rog să guşti, avem fistic de Italia cu cocos, crema de şampanie, nu mă pot abţine niciodată. Trebuie să o savurez şi eu. Efectiv simţi bulele de şampanie", a mărturisit acesta.

Succes în cifre

Afacerile lui Cosmin Cionca prosperă, iar în unele perioade ale anului, cererea pentru produsele sale atinge cote impresionante. În luna februarie și martie, vânzările cresc cu 35%, iar ciocolata devine un cadou apreciat în special în perioada 1-8 martie, dedicată primăverii și femeilor.

Desigur, succesul unei afaceri nu vine fără efort și dedicare. Chiar dacă anumite perioade sunt mai solicitante, iar comenzile cresc semnificativ, Cosmin Cionca ține să ofere produse pentru fiecare buget. Cutiile de ciocolată încep de la 25 de lei pentru variantele mai mici, ajungând până la 180 sau chiar 300 de lei, în funcție de preferințe.

Această cutie este la 180 de lei, în care avem o paletă foarte mare de gusturi, dar avem şi cutii care sunt la 25 de lei, 100 de lei, 300 de lei, pentru fiecare buzunar”, a explicat Cionca, subliniind diversitatea ofertei sale și dorința de a satisface toate gusturile și posibilitățile financiare ale clienților săi.

Astfel, ciocolateria lui Cosmin Cionca nu doar că aduce bucurie în forma unor delicii savuroase, dar demonstrează și că o afacere inedită, bazată pe pasiune și originalitate, poate aduce îmbogățire nu doar financiară, ci și în viața cotidiană a consumatorilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Hotel Ambasador Bucuresti FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
1 minestrone jpg jpeg
caroline jpg
costel corduneanu jpg
azienda agricola 1200 690x362 jpg
gradina jpg
Krystyna Skarbek jpg
daci romani jpg
a82e43f1 1ab0 4e3a 9d51 cce0fc6e21b7 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net