Un avion a fost nevoit să se întoarcă pe aeroport din cauza unui motiv incredibil: un cal a evadat din cala de mărfuri

Un avion Boeing 747 care a decolat de pe aeroportul JFK (New York) și urma să ajungă la Liege (Belgia), a fost nevoit să facă cale întoarsă, din cauza unui motiv cu totul incredibil! Un cal a evadat din boxa sa, în cala de mărfuri a aeronavei.

Avionul decolase din New York / foto: IStock
Avionul decolase din New York / foto: IStock

Cu toții am mai auzit de zboruri amânate, sau care nu au mai putut ajunge la destinație, din cauza unor motive bizare și amuzante, însă un cal galopând la o altitudine de peste 9 kilometri poate fi o premieră!

Potrivit informațiilor oferite de către cei de la Antena 3 CNN, se pare că totul s-a petrecut într-un avion Boeing 747, care decolase pe aeroportul JFK, din New York, cu destinația Liege, Belgia.

Ei bine, aeronava a fost nevoită să facă cale întoarsă după ce un cal a evadat din boxa sa, în cala de mărfuri. Avionul companiei charter Air Atlanta Icelandic ajunsese deja la o altitudine de 9.500 de metri, când animalul a ieșit din boxa sa.

Un cal a evadat în avion

„Nu avem nicio problemă  din punct de vedere al zborului”, a spus pilotul navei atunci când a aflat ce se întâmplă la bord, conform sursei citate. „Dar nu putem aduce calul înapoi în siguranță”, continuă acesta. În cele din urmă, controlorul de trafic aerian aprobă cererea piloților de a se întoarce la New York. Iar deoarece avionul era prea greu la drumul de întoarcere, piloții au fost nevoiți să arunce 20 de tone de combustibil, la est de Nantucket.

De asemenea, pilotul avionului a solicitat prezența unui medic veterinal la aterizare, spunând că „avem un cal în dificultate”. Cu toate acestea, finalul este unul fericit pentru toți cei de la bord, iar avionul a reușit să decoleze din nou, de data aceasta fără probleme, dar cu 3 ore întârziere.

Deși se pare că problemele cauzate de animale în avioane sunt ceva mai comune decât am crede, acest incident ar fi cel mai grav, atunci când vine vorba despre avadarea acestora, în timpul zborului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
ambulanta jpg
loc de munca, 700 de lei pe zi, freepik jpg
miel pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net