Ce diferență mare de vârstă este între Andreea Berecleanu și soțul său, Constantin Stan. S-au cunoscut în 2011, pe vremea când ea era încă căsătorită

Andreea Berecleanu și Constantin Stan reprezintă unul dintre cele mai puțin expuse cupluri din lumea showbiz-ului românesc, preferând să-și țină viața personală departe de lumina reflectoarelor. Cu toate acestea, povestea lor de dragoste și relația lor solidă i-au captivat pe mulți. Însă, puțini știu ce diferență notabilă de vârstă există între cei doi.

Andreea Berecleanu și Constantin Stan. Foto: arhiva.
Andreea Berecleanu și Constantin Stan. Foto: arhiva.

15 ani, diferența notabilă de vârstă dintre cei doi

Andreea Berecleanu și Constantin Stan s-au întâlnit pentru prima dată în 2011, într-un context mai puțin obișnuit. La momentul respectiv, vedeta de televiziune era căsătorită cu jurnalistul Andrei Zaharescu. Cei doi au divorțat în 2013, iar în 2016, Andreea Berecleanu și Constantin Stan și-au unit destinele.

Diferența de vârstă dintre cei doi este de 15 ani, Andreea având 48 de ani în timp ce Constantin are 63 de ani. Chiar dacă diferența de vârstă este semnificativă, aceasta nu a constituit un obstacol pentru cuplu, iar relația lor pare a fi una armonioasă și solidă.

Cum a cucerit Andreea Berecleanu inima lui Constantin Stan

Despre modul în care Andreea Berecleanu l-a cucerit pe Constantin Stan, vedeta TV a mărturisit că sinceritatea ei l-a impresionat de la început. Andreea preferă să spună lucrurilor pe nume, indiferent de consecințe, iar acest aspect a fost apreciat de soțul ei.

Andreea a declarat: "Bărbatul din viața mea a apreciat în primul rând sinceritatea mea, și nu neapărat aspectul fizic!".

Ce a atras-o pe vedeta de televiziune la soțul ei

În cadrul unui podcast, Andreea Berecleanu a dezvăluit ce a atras-o la Constantin Stan, soțul ei. Ea a subliniat similitudinile lor, spunând că sunt mereu pe aceeași lungime de undă și că gândesc adesea la fel. Această conexiune emoțională și intelectuală puternică pare să fie unul dintre pilonii relației lor.

Andreea a adăugat: "Prin sensibilitatea lui, prin mintea lui extraordinară, suntem aproape identici, doar că eu sunt femeie și el este bărbat".

Cine este Constantin Stan, soțul vedetei TV?

Constantin Stan este un medic estetician renumit, fondator al unei clinici de estetică, cunoscut pentru contribuțiile sale inovatoare în domeniu. El este apreciat pentru noile tehnologii și proceduri pe care le-a introdus, menținând un echilibru între frumusețe și sănătate.

Relația discretă și solidă dintre Andreea Berecleanu și Constantin Stan demonstrează că dragostea poate fi eternă și că o conexiune puternică între doi oameni poate depăși orice diferențe exterioare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Printesa Theodora si logodnicul ei, Matthew Jeremiah Kumar   profimedia 0721654746 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
marcaj trecere catedrala jpeg
alimente sanatoase jpg
Șofer la volan  Foto Pixabay jpg
crima 2004 jpg
pensionari jpg
Prințul William, Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
priza jpeg
ploaie freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net