RCS&RDS, amendată că a refuzat un client

Ultima actualizare:

Când toate companiile de telefonie se bat pentru a „fura” abonați din rețelele concurente, RCS&RDS își permite să refuze clienți. Compania a fost amendată cu 10.000 de lei de autoritatea de reglementare în domeniul comunicațiilor, ANCOM, fiindcă nu a acceptat portarea în rețea a unui client care a plecat din rețeaua altui operator. Reprezentanții RCS&RDS au declarat că e vorba de un incident izolat, pentru care și-au cerut scuze.

Operatorul de telefonie RCS&RDS are o bulină neagră după ce luna trecută a fost sancționat cu 10.000 de lei pentru că a refuzat un client. Mai exact, un angajat al firmei a respins solicitarea de portare pe cartelă în propria rețea a unui număr de telefonie mobilă care funcționa pe bază de abonament într-o altă rețea. Clientul a depus o plângere la ANCOM, nemulțumit de modul în care a fost tratat. Autoritatea a luat decizia de a sancționa acest comportament discriminatoriu. În replică, reprezentanții RCS&RDS spun că amenda primită e pentru un incident izolat, nu pentru o practică obișnuită.

„Compania RCS&RDS respectă condițiile stabilite de către Autoritatea Națională pentru reglementare în Comunicații și acceptă cererile de portare în/din rețeaua fixă și mobilă, chiar dacă utilizatorul solicită trecerea de la abonament la cartelă preplatită. Sancțiunea primită a fost ca urmare a unei situații neplăcute cu care s-a confruntat un client într-un punct de prezență al companiei, pentru care ne cerem scuze”, au declarat oficiali ai companiei, citați de hotnews.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
photo    2024 09 20 Athenee Cafe OPENING   platon digital   +40743668831 138 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
supermarket 5202138 1280 jpg
BeFunky collage (33) jpg
menopauza jpg
chescake jpg
colier 1 jpg
maggie smith jpeg
WhatsApp Video 2024 09 27 at 12 19 25 mp4 thumbnail png
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net