«Uraaaaa! V-am luat maşina!»

Ultima actualizare:

    Marele premiu pus în joc la Click!MANIA, o maşină Hyundai i20, a fost câştigat  de Constantin Lazăr, un cititor  fidel din IalomiţaFoto: Sever Gheorghe
Marele premiu pus în joc la Click!MANIA, o maşină Hyundai i20, a fost câştigat de Constantin Lazăr, un cititor fidel din IalomiţaFoto: Sever Gheorghe

Posesorul autoturismului Hyundai i20, gri metalizat, fără număr de înmatriculare (deocamdată), câştigat la Click!MANIA, este rugat să dea petrecere acasă pentru a cinsti cum se cuvine un asemenea eveniment. Marele premiu al acestei ediţii a concursului nostru merge în judeţul Ialomiţa, la Constantin Lazăr, fan declarat al rubricii mondene.

Toată viaţa a câştigat doar mizilicuri, însă acum a dat lovitura cu Click!MANIA. Constantin Lazăr (38 de ani), din satul Misleanu, comuna Perieţi (Ialomiţa), a venit ieri la redacţie să revendice marele premiu al concursului nostru, un autoturism Hyundai i20. Emoţionat peste măsură, Constantin ne-a povestit cum a trăit primele minute după aflarea veştii care i-a schimbat viaţa.

„Eram în metrou, mergeam la serviciu. Lucrez în Bucureşti de câţiva ani.  Cumpărasem ziarul de la Obor ca să-l citesc până la muncă. Am parcurs articolul de pe prima pagină şi zic să deschid talonul, că poate azi o fi cu noroc. Când am văzut simbolurile îmi venea să strig de bucurie, dar nu puteam că erau oameni în jurul meu, mă făceam de râs. Dar când am ieşit din subteran, am tras un ţipăt de bucurie”, ni se confesează bărbatul.

Ca să-şi poată revendica premiul a fost nevoit să se învoiască de la serviciu, însă n-a obţinut aprobare de plecare decât după ce le-a spus şi şefilor grozăvia. Maşina câştigată la Click!MANIA va ajunge la fiul său, Marius, care va putea renunţa astfel la rabla cu care circulă.

„V-am luat maşina, dar ea va ajunge la fiul meu, de 21 de ani. Eu nici măcar nu am permis, Marius are. Sunt fericit că îi pot face lui un cadou atât de special”, a spus ialomiţeanul. 

Date tehnice Hyundai i 20

  • Transmisie: manuală;
  • Capacitate cilindrică: 1248;
  • Combustibil: Benzină;
  • Viteză maximă: 168 km/h;
  • Accelaraţie: 0-100 km/h în 12,7 secunde;
  • Dotări: airbag, închidere centralizată, faruri reglabile, computer bord, volan reglabil, radio CD+MP3;
  • Preţ: 52.380 de lei (valoarea include şi impozitul pe premiu)

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sistem PAtriot   exercitiu militar   Foto FAcebook MApn Lt  Radu Chirilă jpg
image
image
image
image
image
image
mihaela bilic instagram jpg
autobuz troleibuz stb foto shutterstock
distractie jpeg
Nicki Minaj profimedia 0717344716 jpg
praf saharian jpeg
cana jpg
shutterstock 2238691451 jpg
foto1 aglomerati autostrada 12711400 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net