VIDEO Viorica Culea, pe patul de spital! Fata adoptată de o familie de americani, suspectă de cancer

Ultima actualizare:
Viorica Culea se recuperează după intervenţia chirurgicală
Viorica Culea se recuperează după intervenţia chirurgicală

Tânăra, care luna trecută a călcat pe pământ românesc pentru a-şi găsi familia biologică, a ajuns la spital. Viorica Culea a suferit o intervenţie chirurgicală în această noapte la un spital din S.U.A. şi încă se recuperează după operaţie. Fata poate răsufla uşurată acum , după ce a trecut printr-o stare de tensiune maximă, fiind suspectă de o boală necruţătoare.

Clipe grele pentru Viorica Culea! Fata, care a povestit că a fost adandonată la naştere de mama biologică şi ulterior adoptată de o familie de americani, a fost supusă noaptea trecută unei intervenţii chirurgicale. Tânăra de 20 de ani a postat pe contul ei de socializare imagini terifiante de pe patul de spital. Viorica se află încă sub efectul anesteziei şi abia îşi poate ţine ochii deschişi.


    Viorica Culea se recuperează după intervenţia chirurgicalăFoto: arhiva personală
Viorica Culea se recuperează după intervenţia chirurgicalăFoto: arhiva personală

Cu branulă în mână, Viorica a găsit resurse să le demonstreze apropiaţilor şi celor care o simpatizează că este în regulă şi le-a arătat semnul victoriei. Prietenii româncei care au însoţit-o la clinică i-au explicat că din spusele doctorilor operaţia a decurs bine. Neîncrezătoare sau doar curioasă, Viorica a vrut ea însăşi să vadă în ce stare este, aşa că a ridicat cearşaful cu care era acoperită şi şi-a verificat abdomenul, acolo unde probabil a suferit operaţia. Românca a trecut printr-un adevărat calvar în ultimele zile când a fost suspectă de cancer. După operaţie, fata respiră acum uşurată, căci varianta unei astfel de boli nici nu poate fi luată în calcul. 

Asupra tinerei planau suspiciuni că ar suferi de cancer
Asupra tinerei planau suspiciuni că ar suferi de cancer

Viorica a fost adoptată în 1995. Atunci, orfelinatul a fost vizitat de soții Richard și Catherine Magreta, din statul Michigan, SUA. Dintre toți copiii, soții Magreta au ales o fetiță de un an şi trei luni. Câteva săptămâni mai târziu, Viorica Culea devenea Veronica Magreta, cetățean al orașului Sterling Heights, statul Michigan, SUA. La vârsta de 14 ani, Viorica a început să pună întrebări despre părinţii ei adevăraţi şi a demarat căutările, lucru care i-a scos din minţi pe americani. Odată cu investigaţiile fetei au început şi problemele cu familia adoptivă, care îi făcea zile negre tinerei. A ajuns în Romînia luna trecută. Şi-a cunoscut bunicul şi a făcut fără succes două teste ADN pentru a-şi găsi tatăl biologic. Recent a luat legătura cu mama ei, femeia despre care ştia că a părăsit-o şi a aflat că de fapt Mirela Cuzlea a fost obligată să facă acest gest. Cele două vorbesc zilnic pe internet, fiind în ţări diferite şi încearcă să îndrepte lucrurile.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
targsor oras jpg
apelare abuziva 112 prahova 1024x580 1 jpeg
munti pixabay jpg
WhatsApp Image 2024 06 28 at 13 05 58 1536x1023 jpeg
Simion  5832 PNG
Reciclare ambalaj conform jpg
antalya 928302 1280 (1) jpg
gradina curte flori istock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net