Activități pentru weekendul 28-30 iunie

Ce facem sâmbătă, 29 iunie?De la ora 11.00, copiii cu vârstele între 7 și 11 ani pot veni la Palatul Șuțu pentru un atelier de ilustrație pentru copii cu Daniela Olaru, inspirat din folclorul și mitologia românească. În cadrul atelierului de ilustrație de povești, tradiții și obiceiuri românești, copiii vor povesti și desena obiceiuri și personaje din etnologia românească, cunoscute sau mai puțin cunoscute, urmărind calendarul popular. Taxa de participare este de doar 20 de lei.

image

Pregătiți-vă să petreceți pe un vibe nemaiîntâlnit până acum la petrecerea „Festa da Favela”, în stil brazilian. Combinăm pasiunea noastră pentru cultura și muzica braziliană cu plăcerea de a dansa până dimineața. Sunteți așteptați, așadar la Club Fabrica începând cu ora 22.00 și până dimineața, la o noapte de neuitat. Prețurile încep de la 50 de lei.

image

Colaborarea unică între Najwa Karam, supranumită „Soarele cântecului” în lumea arabă, și Antonia, una dintre cele mai iubite voci din România, promite o seară de neuitat, plină de muzică și emoție, la Sala Palatului de la ora 20.00. Concertul va celebra diversitatea culturală, consolidând astfel relațiile dintre comunitățile din România și lumea arabă. Prețurile încep de la 315 lei. Citește mai multe pe canal33.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Michael Jackson si Jennifer Batten FOTO Getty Images (2) jpg
image
image
image
image
image
image
storm 4651306 1280 jpg
bacalaureat jpg
accident Suceavaa jpeg
bacalaureat adevarul jpg
SpotHiddenPandaAmongHumansinPictureOpticalIllusionIQTest jpg
visine jpg
image png
evaluare nationala jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net