Frig de crapă pietrele în ianuarie şi primăvară timpurie! Cum va fi vremea la începutul lui 2014

Ultima actualizare:

Uite ce estimează meteorologii britanici pentru ţara noastră!

IANUARIEVa fi foarte frig! Comparativ cu luna ianuarie 2012, temperaturile vor fi mai scăzute, în aproape toată ţara. Singurii care vor scăpa de ger vor fi locuitorii de la malul mării, care vor avea zile şi cu valori pozitive. Cel mai rece va fi în nordul şi centrul ţării, iar „polul frigului” se va muta în Maramureş. În nordul şi vestul  ţării vor fi şi cele mai mari căderi de zăpadă, iar în Maramureş precipitaţiile vor fi masive.

FEBRUARIEFrigul se mai domoleşte şi doar în nordul ţării vor fi temperaturi foarte scăzute. I în februarie dobrogenii vor fi feriţi de frig şi chiar vor avea zile cu 6 -8 grade, la prânz, cu aproape zece grade mai mult ca anul trecut în aceeaşi lună.  Mai cald decât normal va fi şi în Banat, sudul Munteniei şi Lunca Dunării, în medie vor fi 2-4 grade. Vor fi foarte puţine precipitaţii. Singurii care vor mai avea ninsori sunt cei din Ardeal şi Maramureş.

MARTIEVa veni primăvara în Banat, Lunca Dunării, Dobrogea şi sudul Moldovei. În cele mai calde zile, în aceste zone vor fi 8-10 grade. Va fi în continuare rece în Maramureş, unde se vor menţine valori negative. În restul ţării, în cele mai calde zile vor fi 4-6 grade. Însă, umbrelele vor fi foarte solicitate. Vor fi precipitaţii de până la 60 l/mp în majoritatea ţării, iar în Ardeal şi Maramureş vor fi în exces, circa 80 l/mp.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
image png
Facebook Cover Page 1200x568 png
Asigurare locuinta - casa FOTO Shutterstock
rusalii jpg
mario iorgulescu jpg
Ion Vianu, la Conferințele Teatrului Național jpeg
examen jpg
canicula 2024 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net