Canicula face ravagii în România! Un bărbat a decedat în timp ce lucra pe acoperișul unui bloc: „Prezintă arsuri solare şi se află în stop cardio-respirator”

Ultima actualizare:

Canicula face ravagii în România. Un bărbat a decedat din cauza temperaturilor ridicate, în timp ce lucra la acoperișul unui bloc. Victima a fost găsită fără suflare, prezentând arsuri foarte grave pe suprafața corpului.

Un bărbat a decedat din cauza caniculei
Un bărbat a decedat din cauza caniculei

Un bărbat din Vaslui a decedat din cauza caniculei

Tragedia a avut loc în Vaslui, astăzi, pe 20 iunie 2024. Bărbatul care efectua lucrări pe acoperișul unui bloc s-a stins din viață din cauza caniculei. În momentul în care a fost găsit, individul era deja mort și avea arsuri pe corp.

În ultimele zile, temperaturile din țară au ajuns să provoace mai multe tragedii. Specialiștii le-au atras atenția românilor, sfătuindu-i să se hidrateze și să evite deplasările lungi, însă anumite lucruri au fost imposibil de evitat. Un bărbat din Vaslui a devenit prima victimă a caniculei, după ce acesta a stat mai multe ore expus la soare. Decizia de a lucra pe acoperișul unei clădiri pe vremea secetoasă, l-a costat întreaga viață.

Bărbatul se afla în stop cardio-respirator și avea mai multe arsuri pe corp

Echipa de intervenție a ajuns la fața locului prea târziu, întrucât bărbatul se afla în stop cardio-respirator și avea mai multe arsuri pe corp. Înainte ca tragedia să aibă loc, soția sa l-ar fi rugat să nu mai stea pe acoperiș după pauza de masă, însă acesta a ignorat sfatul femeii. Cea care a sunat la 112 a fost chiar partenera acestuia, care s-a speriat după ce bărbatul nu i-a mai răspuns la telefon.

”La sosirea echipajelor de intervenţie a fost găsit un bărbat în vârstă de 60 ani căzut pe acoperiş. Bărbatul prezintă arsuri solare şi se află în stop cardio-respirator. Salvatorii au degajat victima, căreia, în aceste momente i se efectuează manevre de resuscitare”, transmite ISU Vaslui.

Autoritățile au impus restricții de trafic

Autoritățile au impus restricții de trafic în mai multe zone din țară, din cauza temperaturilor ridicate. Astfel, aceștia au interzis circulația autovehiculelor care depășesc 7,5 tone, pe drumurile naționale, express și chiar și pe autostrăzile din mai multe județe. 

”Astăzi, în intervalul orar 10:00 - 20:00, în condiţiile avertizărilor de caniculă emise de Administraţia Naţională de Meteorologie, va fi interzisă circulaţia autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone pe toate sectoarele de drumuri naţionale, drumurile expres şi autostrăzi din judeţele Alba, Argeş, Caraş-Severin, Dâmboviţa, Dolj, Giurgiu, Gorj, Hunedoara, Ilfov, Mehedinţi, Olt, Sibiu, Teleorman, Timiş şi Vâlcea”, conform Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in Ucraina FOTO Profimedia (15) jpg
image
image
image
image
image
image
aeroport cluj pixabay jpg
Karolina Agata  Sankiewicz jpg
cea mai lunga bicicleta guinness world records jpg
bacalaureat adevarul jpg
pepeni de dabuleni jpg
Boala Parkinson - diagnostic - medic - bolnav - pacient FOTO Shutterstock
amenintare cu bomba la ploiesti jpg
politia romana 18 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net