Cătălin Botezatu și Loredana Groza, atracția serii la petrecerea revistei Viva! Vedetele au strălucit la propriu la gala aniversară!

#Exclusiv Click!

Mai toate vedetele au îmbrăcat aseară ținute argintii strălucitoare, ca să dea bine și să fie în ton cu dress code-ul petrecerii aniversare organizată de revista  Viva! care a împlinit 25 de ani de când este pe piață. Cu toții au fost aproape de  "Metallic Vibes". Cu această ocazie, 35 de vedete au fost premiate pentru carierele lor. Loredana și Cătălin Botezatu au fost în centrul atenției!

Amândoi au primit premii pentru întreaga carieră, Lori a cântat iar Bote nu a scăpat-o din ochi și a dansat alături de ea. Elena Gheorghe  ajuns din vacanța petrecută cu soțul în Gran Canaria, direct la petrecerea revistei Viva! Așa s-a întâmplat și cu Cristina Spătar care a venit din Dubai, după petrecera de ziua ei, la evenimentul fastuos și a fost apreciată din cap până în picioare pentru clasa și eleganța ei de către cel mai titrat designer român, Cătălin Botezatu.

Ilinca Vandici a fost gazda serii 

Toată familia Măruță a venit  cu mic cu mare la cel mai așteptat eveniment al anului. Au luat premii cu toții iar Andra și fiica ei, Eva, au fost remercate și admirate pentru ținutele asortate pe care au ales să le poarte la gala Viva!

Vedetele au strălucit în număr mare pe covorul roșu. Ilinca Vandici a fost gazda serii în care au fost sărbătorite și personalitățile scenei publice care au avut puterea de a se reinventa și de a rămâne relevante în fața publicului pe parcursul anilor.

Romanița Iovan a fost nedespărțită de fiul sau, Albert, amândoi, mamă și fiu, optând să poarte și o nuanță de albastru în ținutele lor. Cristi Brancu și Oana Turcu au venit și ei, după mult timp, la o petrecere Viva care a fost la înălțime.

Printre premianți s-au numărat și vedetele Kanal D și Kanal D2: Teo Trandafir, prezentatoare a emisiunii "Follow us!", de la Kanal D2, Dan Negru, amfitrionul quiz show-ului fenomen "Jocul cuvintelor", de la Kanal D, Denise Rifai, gazda emisiunii "40 de întrebări cu Denise Rifai", difuzată de Kanal D, și Ilinca Vandici, care prezintă alături de Teo Trandafir "Follow us!", la Kanal D2.

"Am iubit mereu publicul, iar emoția de a mă afla în fața lui nu mă părăsește niciodată; și asta e de bine, cred că emoțiile acestea sunt semnul că vin în fața oamenilor cu toată inima", a declarat Teo.

"Pe drumul evoluției mele am avut alături oameni care m-au inspirat, și le mulțumesc. De asemenea, gratitudinea mea se întreaptă către publicul care ne inspiră zi de zi să fim tot mai buni în activitatea noastră, dar și către echipa mea, alături de care oferim un produs media premium", a spus Denis Rifai.

Cu stilul inconfundabil, Dan Negru și-a amintit un moment special al carierei sale longevive și atât de bogate. 

"În 1998 prezentăm festivalul Mamaia și i-am dat atunci un premiu pentru întreaga activitate lui Ștefan Iordache. Eu aveam vreo 20, el vreo 50. Mi se părea bătrân Iordache atunci, eu la vreo 20, el la vreo 50... Azi am ajuns eu la vârsta lui de atunci și îmi cer iertare celor pe care i-am <făcut> bătrâni când ei aveau 50 și eu 20...". 

Ilinca Vandici a avut parte de o surpriză la finalul serii, primind distincția pentru evoluția extraordinară și pentru împlinirea celor 20 de ani de carieră în media. În aplauzele celor prezenți, Ilinca Vandici a ținut să mulțumească publicului și celor care au însoțit-o și au inspirat-o de-a lungul anilor.

"Sunt foarte emoționată, privesc în urmă cu drag, am atâtea amintiri frumoase, am cunoscut atâția oameni speciali! (….) Le mulțumesc celor care mi-au fost alături și care mi-au dat aripi să cresc, să evoluez", a spus Ilinca Vandici. Seara a culminat cu un concert purtând semnătura lui Damian Drăghici, iar, pe tot parcursul evenimentului, publicul a aplaudat la scenă deschisă vedetele care au urcat pe scenă, de la Cristi Minculescu, legenda vie a rockului românesc, până la Corina Chiriac, Felicia Filip sau Loredana, de asemenea, premiați pentru activitatea lor extraordinară. 

Extrem de multe vedete au fost la acest eveniment. Chiar și proaspeții însurăței Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România, alături de frumoasa lui soție, Ana.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
photo    2024 09 20 Athenee Cafe OPENING   platon digital   +40743668831 138 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Banner Marina Almășan
irina rimes concert sala palatului 2024 4369 1000x667 webp
banner Anamaria Prodan png
colaj antena 1 jpg
longoria1 jpg
WhatsApp Video 2024 09 23 at 14 24 00 mp4 thumbnail png
liviu varciu
"Este o nouă colaborare specială. Misha este vocea care întregește într-un mod minunat, acest cântec", spune Miță, solistul trupei Bere Gratis
image
actualitate.net
image
actualitate.net