Cătălin Botezatu, marcat de perioada din închisoare. A încercat să-și ia viața din cauza traiului dur din pușcărie: „Am ajuns și în carceră, în lanțuri cu apă, dezbrăcat”

Ultima actualizare:

Este un designer de succes și unul dintre cei mai apreciați bărbați din România, dar trecutul nu i-a dat pace niciodată. Viața lui Cătălin Botezatu a fost plină de suișuri și coborâșuri, însă o experiență negativă i-a marcat viața: perioada în care a fost închis vreme de 1 an de zile și a dorit să-și ia viața. 

Bote a încercat să se sinucidă / foto: arhiva Click!
Bote a încercat să se sinucidă / foto: arhiva Click!

Acum ceva timp, Cătălin Botezatu mărturisea cum, din cauza unui complot, a făcut un an de închisoare. Condițiile grele și evenimentele nefericite l-au determinat să își dorească moartea, dar a fost salvat la timp de colegul său de celulă. 

A încercat să se sinucidă cu pastile 

Creatorul de modă a mărturisit în cadrul unei emisiuni online faptul că perioada în care a fost închis a fost cea mai cruntă din viața lui. A fost ținut în lanțuri și supus unor tratamente rele, iar singura scăpare o găsise în pastilele de somn pe care le lua. 

Salvarea lui a reprezentat-o colegul de celulă, care a observat cum Cătălin Botezatu adunase mai multe somnifere pe care urma să le folosească în scopul de a-și curma viața. 

„Nu am vrut să mă vadă în halul în care eram, deși eram foarte puternic în interior. Am avut momente de slăbiciune în care am vrut să mă sinucid. Nu sunt ipocrit, dar, odată adus în România, am crezut că se va termina mai repede. În fiecare noapte eram scos să dau cu subsemnatul și mi se spunea că nu e adevărat.

Am ajuns și în carceră, în lanțuri cu apă, dezbrăcat. Nu a contat asta, dar am zis ok, dacă tot aceștia sunt la putere, n-am ce să fac. Tot de atunci nu pot să dorm fără pastile de somn. Am strâns timp de o săptămână toate pastilele de somn și într-o noapte am vrut să le iau pe toate, doar că, un hoț din Constanța a văzut ce făceam și în seara în care am vrut să fac asta, a luat pastilele și le-a aruncat. Când să le iau, nu le-am mai găsit.

Mi-a zis: „N-ai de ce. Tu ești cine ești, ai fost și probabil că vei fi un om care va avea multe de spus în țara asta. Pot să le iau eu, că sunt un hoț, iar dacă mor, nimeni nu știe de mine în țara asta.' Am zis că așa e. Cred că l-am mai văzut o singură dată într-o poză. A fost ca un înger trimis așa de Dumnezeu care mi-a spus: N-ai voie să faci așa ceva. E bizar să îți salveze viața un hoț”, a povestit Cătălin Botezatu în cadrul emisiunii În Oglindă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
netflix pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net