Gabriela Prisăcariu, transformată radical după operațiile estetice. Cum arăta soția lui Dani Oțil, înainte de a deveni cunoscută

Gabriela Prisăcariu, soția și mama copilului prezentatorului Dani Oțil se încadrează în rândul vedetelor cu forme de invidiat. Câștigătoarea emisiunii „Supermodels by Cătălin Botezatu”, a trecut pragul cabinetului medicului estetician cu mult înainte de a deveni cunoscută atât de mult de către cei de acasă. Cum arăta fotomodelul înainte de a apela la bisturiu.

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil / foto: social media
Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil / foto: social media

Munca și devotamentul au ajutat-o pe Gabriela să își câștige un nume în lumea fotomodelelor. După faima de care a avut parte în urma câștigării emisiunii „Supermodels by Cătălin Botezatu”, vedeta a considerat necesare mici ajustări la nivelul înfățișării sale. 

Gabriela Prisăcariu, schimbată în urma operațiilor estetice 

Fotografiile mai vechi cu soția prezentatorului „Neața cu Răzavan și Dani” o înfățișează schimbată față de cum o cunoaștem acum. Gabriela a decis să apeleze la bisturiu pentru o mărire a bustului, făcând totodată mici intervenții asupra trăsăturilor feței sale și lucrându-și trupul la sala de fitness, ajungând acum să fie una dintre cele mai frumoase femei din showbiz-ul autohton. 

Gabriela Prisăcariu, înainte și după operațiile estetice / foto: social media
Gabriela Prisăcariu, înainte și după operațiile estetice / foto: social media

S-a refăcut rapid după naștere 

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au devenit părinții unui băiețel minunat în anul 2021. Frumoasa blondină s-a refăcut rapid după naștere, iar fanii au reacționat și au fost curioși care-i „secretul” care a ajutat-o pe Gabriela să topească numărul de kilograme în plus, după ce l-a adus pe lume pe Tiago. 

„Nu am slăbit repede, adică am mai bine de două săptămâni de când am născut. Din 20 de kilograme mai am de dat jos 8. Nu țin o dietă, mănânc normal, ce-i drept mănânc mult mai puțin față de momentul când eram însărcinată.”, spunea Gabriela Cristea, în social media, acum ceva timp. 

„Alăptatul și colicii bebelușului mă țin în priză. Nu prea am poftă de mâncare și nu prea îmi stă gândul la mâncare, dar în rest mănânc normal, mese normale, nu am trecut să mănânc salate sau mai știu eu ce. Cel mai important lucru este faptul că nu mă stresez deloc cu dieta. Am eu timp să revin ușor, ușor”, a mai spus soția lui Dani Oțil.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net