Dani Oțil are restaurant de lux, dar Gabriela Prisacariu stă la cratiță! Ce i-a gătit blondina prezentatorului

În urma mai multor relații eșuate, Dani Oțil s-a așezat la casa lui după ce a cunoscut-o pe Gabriela Prisacariu, câștigătoarea reality-show-ului „Supermodels by Cătălin Botezatu”, în anul 2015. Cei doi formează un cuplu de zile mari și împreună se ocupă de creșterea lui Tiago, băiețelul lor. Gabriela are grijă de cei mai importanți bărbați din viața ei și, cum dragostea trece prin stomac, frumoasa blondină a trecut și ea la cratiță și și-a uimit soțul cu o mâncare tradițional românească. 

Soția lui Dani Oțil s-a apucat de gătit / foto: Instagram
Soția lui Dani Oțil s-a apucat de gătit / foto: Instagram

Gabriela Prisăcariu a intrat și mai mult în atenția fanilor după ce a devenit partenera de viață a prezentatorului de la „Neatza cu Răzvan și Dani”. În ciuda faptului că este deja obișnuită cu luminile reflectoarelor, modelul alege să își țină viața privată cât mai departe de ochii curioșilor. Postează însă destul de des o parte din activitățile sale pe social media. 

Dani Oțil, un bărbat norocos! Cum îl așteaptă soția lui acasă 

Dani și Gabriela au reușit să creioneze imaginea unui cuplu extrem de unit, așa că mulți i-au apreciat pentru acest lucru. Cu toate că este un modelul cunoscut, soția prezentatorului TV știe cum să se facă remarcată nu doar în societate, ci și acasă, atunci când se ocupă de treburi gospodărești. 

Într-una dintre cele mai recente postări de pe Instagramul Gabrielei Prisacariu, în secțiunea InstaStory, vedeta a postat mai multe imagini din bucătărie, în timp ce gătește o mâncare iubită de tot românul: pulpe de pui prăjite și piure de cartofi. Toate acestea, în ciuda faptului că prezentatorul TV deține un restaurant de lux în Capitală, cu tot felul de preparate

Mâncarea gătită de vedetă / foto: captură InstaStory
Mâncarea gătită de vedetă / foto: captură InstaStory

Gabriela Prisăcariu, tentată să devină din nou mamă? 

În urmă cu doar câteva luni, vedeta le recunoștea fanilor din social media că o încântă ideea de a mai face un frățior sau o surioară pentru Tiago. Mărturisirea a fost făcută după un episod în care micuțul reușise performanța de a dormi mai mult. 

Tiago, copilul cuplului / foto: Instagram
Tiago, copilul cuplului / foto: Instagram

„Deci nu știu în cât suntem astăzi... 7 iunie, dar vreau să trec această zi în calendar, pentru că este pentru prima dată când Tiago a dormit toată noaptea. Ce e drept a adormit mai târziu, pe la 22 și un pic, dar el de obicei se trezește cam de două ori să mănânce și de multe alte ori ca să mă verifice.

A dormit toată noaptea și a dormit până pe la 9. Nu știam cât să mai dorm, ce să fac cu tot timpul ăsta. Bine, ca să vă dați seama cât sunt de stresată, la 1 și jumătate el s-a foit puțin și eu eram deja cu lăpticul în camera lui și el dormea, nu mi-a venit să cred. Este foarte tare să doarmă copilul toată noaptea. Gata, mai fac unul!”, a scris ea la postarea pe care a făcut-o atunci pe InstaStory.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net