Imagini din locuința lui Dani Oțil și al Gabrielei. Cum arată cuibușorul de nebunii al celor doi

Ultima actualizare:

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din lumea media, au dezvăluit imagini din căminul lor reconfortant. Cu o casă amenajată în stil minimal, cuplul oferă o perspectivă asupra unui spațiu de viață cald și plin de rafinament.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu. Foto: arhiva personală.
Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu. Foto: arhiva personală.

Unde este situată casa și câte etaje are

Situată în Corbeanca, casa cuplului are două etaje și surprinde prin înălțimea sa, compensând astfel lipsa metrilor pătrați. Dani Oțil, prezentatorul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”, dezvăluie că amenajarea locuinței a fost în mare parte rodul ideilor sale, cu „un pic de ajutor din partea soției”.

La parter, se întinde un living spațios, o bucătărie deschisă și un dressing ingenios ascuns în perete. Dani se mândrește cu alegerile durabile de mobilier, menționând obiecte care și acum, la peste zece ani de la achiziționare, strălucesc în frumusețea lor naturală din lemn.

Ce modificări au făcut cei doi locuinței

image

În ultimii doi ani, cuplul a adus mici modificări locuinței, schimbând atât canapeaua, cât și draperiile din living. Casa include o baie spațioasă, cu o cadă rotundă și ferestre în tavan, creând un spațiu luminos și reconfortant. Dani Oțil, cu umorul său caracteristic, relatează despre baia anterioară în stil tradițional: „Am trăit în gresie, în faianță și în mozaicul ăla celebru cu picățele și m-a distrus”.

Zona de relaxare: cinema și Gaming Center

image

Un colț special al casei este dedicat relaxării și distracției. Cuplul a creat o încăpere multifuncțională, folosită atât drept cinema pentru două persoane, cât și drept cameră de gaming. Decorată în culori calde și echipată cu două fotolii extensibile, aceasta oferă un spațiu intim pentru momente de relaxare și divertisment.

Camera copilului, un spațiu extrem de vesel

image

Bucătăria, iluminată natural și datorită celor două ferestre, se remarcă prin mobilierul în nuanțe calde de bej.

Imaginile sugerează că camera fiului lor, Luca Tiago, este un spațiu vesel și educativ. Pereții sunt decorați cu scene din junglă, populate de lei, elefanți, maimuțe și alte animale din Safari.

Garsoniera celebră a prezentatorului

În trecut, Dani Oțil locuia într-o garsonieră pe care a decis să o vândă în 2022. A mărturisit că, după 12 ani de plată la bancă, a descoperit că mai are de achitat aceeași sumă. Cu umor, el a povestit despre momentul vânzării, exprimând bucuria că noii proprietari vor fi o familie din Focșani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net