Suma pe care a cheltuit-o Dani Oțil pentru servicii sexuale. Soțul Gabrielei Prisăcariu nu s-a uitat la bani ca să-și satisfacă poftele carnale: „M-au răvășit!”

Dani Oțil, unul dintre cei mai remarcați prezentatori de televiziune din industria românească a avut o viață destul de activă, în mai multe aspecte. Și-a trăit tinerețea la maximum, marea sa pasiune fiind motoarele, dar și femeile. 

Dani Oțil alături de soția sa / foto: Social media
Dani Oțil alături de soția sa / foto: Social media

Soțul Gabrielei Prisăcariu a avut parte de multe experiențe pe plan sexual, mai ales că a ieșit și mai mult în evidență în urma relației pe care a avut-o cu faimoasa Mihaela Rădulescu, cea care l-a inițiat cel mai bine în arta amorului. Acum este un bărbat „la casa lui”, căsătorit și tatăl unui copil minunat. Înainte de a ajunge în acest punct, s-a asigurat că nu va rămâne cu regrete din viața de burlac. 

Experiențele intime pentru care Dani Oțil scotea bani din buzunar 

Matinalul Antenei 1 a fost un mare cuceritor pe vremea tinereții sale. A iubit fără rețineri și nu s-a sfiit să expună momentele de atunci în podcastul „Da Bravo”, moderat de actorul de comedie din serialul-fenomen „Las Fierbinți”-Mihai Bobonete. 

Coelgul lui Răzvan Simion a mărturisit că a plătit pentru femei. O experiență pe care nu o poate uita vreodată a avut loc în Berlin, acum mulți ani în urmă, când a plătit pentru un serviciu sexual de neuitat. 

„Cred că în Berlin, la saună am dat cel mai mult. Aveam de pierdut foarte multe ore, dar n-am dat mult pe un serviciu, am dat mult pe mai multe servicii. Două fete, una cu accent maghiar, deci, bănuiesc Târgu Mureș, prietene.

În zona de lounge, de povestit, eu am zis <<Bă, facem ceva?>> Și a zis: <<Fii atent! ]ți recomandăm câteva colege, ca să ai și tu experiență pe mai multe continente și la final cu noi, amândouă>>.

Brazilia și Polonia m-au răvășit. Eu pentru asta lucram. Cred că ne-am apropiat de vreo 700 de euro. Eu stăteam la garsonieră, banii mei se duceau pe motoare și pe asta.”, a povestit Dani în podcastul lui Mihai Bobonete.

Cum făcea amor cu Mihaela Rădulescu 

Dani Oțil și Mihaela Rădulescu / foto: Colaj Click!
Dani Oțil și Mihaela Rădulescu / foto: Colaj Click!

Dani Oțil și Mihaela Rădulescu au format unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz. S-au iubit pătimaș vreme de 6 ani, însă idila lor a ajuns la final în anul 2016, când și-au spus „adio”. 

Ani mai târziu de la separare, vedeta de televiziunea vorbea despre momentele de amor cu diva de Monaco, ce se desfășurau în mare fel: 

„Există viață după Mihaela Rădulescu. Vorbesc cu ea și avem glumele noastre funny. Mi-am făcut un obicei, și când vorbim, îi mulțumesc pentru viața mea sexuală din următorii doi ani de după relație. La un moment dat, mă simțeam o unealtă, o ustensilă. Eu eram un băiat de la Reșița, noi am avut multe episoade caudate. Eu am iubit doar de două ori în viață. Nici până la ea nu am prea iubit. Am avut două relații de 7 ani toată viața, atât am reușit. Iubesc rarisim, nu țin de mână în oraș decât rarisim, nu merg la film cu fete, nu iau cina cu fete niciodată, decât dacă îți dau și cheia de acasă, ceea ce este foarte greu”, a mărturisit Dani Oțil.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net