Loredana Groza a împlinit 54 de ani. Artista a încins atmosfera la petrecerea-surpriză organizată de prieteni

Loredana Groza a împlinit 54 de ani, pe 10 iunie și a fost sărbătorită cu mare fast de cei dragi. Alături de ea a fost și fiica sa, Elena, dar și alți zeci de invitați din showbiz. Artista a purtat o ținută sexy și a făcut furori pe rețelele de socializare.

Loredana Groza și-a sărbătorit ziua de naștere
Loredana Groza și-a sărbătorit ziua de naștere

Loredana Groza a avut parte de o petrecere surpriză de ziua ei de naștere

Deși a împlinit 54 de ani, Loredana Groza pare că întinerește pe zi ce trece. Artista a radiat de energie într-o rochie mulată cu spatele gol și nu a uitat să zâmbească pe tot parcursul petrecerii, organizată cu ocazia zilei sale de naștere.

Cântăreața a publicat recent mai multe imagini și filmulețe de la aniversarea sa. Petrecerea s-a ținut într-o locație intimă, iar printre invitații care au fost alături de ea s-au numărat Dan Bittman, Tania Budi și Ștefan Bănică Jr. Atmosfera a fost de-a dreptul incendiară, întrucât Loredana Groza a fost de departe, sufletul petrecerii. De altfel, aceasta a fost luată prin surprindere, căci prietenii săi i-au organizat petrecerea surpriză.

„Petrecere surpriză de ziua mea. Atât de mulți prieteni dragi m-au luat prin surprindere și m-au făcut să mă simt atât de fericită și iubită”,  scris Loredana pe rețelele de socializare.

Loredana Groza a împlinit 54 de ani / Sursă foto: Instagram
Loredana Groza a împlinit 54 de ani / Sursă foto: Instagram

Cum se menține Loredana Groza în formă

În cadrul unui interviu, Loredana Groza a povestit că stilul ei de viață este unul extrem de echilibrat. Vedeta face sport și are mare grijă la ceea ce mănâncă.

„Un trup în formă se menţine în armonie cu o minte echilibrată, cu o viaţă echilibrată, în general. Şi în ciuda faptului că eu am o viaţă agitată, azi sunt aici şi mâine dincolo, îmi păstrez calmul, chiar și când sunt agitată, şi ştiu să depăşesc situaţiile de multe ori imprevizibile în care suntem puşi.

Pentru că scena, dragii mei, este o junglă, iar pentru asta trebuie să ai o minte extrem de puternică, într-un corp pe măsură. Iar astea nu se obţin decât printr-o disciplină riguroasă şi printr-o bună cunoaştere a corpului tău (...)Trebuie să mâncăm mai puţin şi să dormim mai puţin, pentru că viaţa este extrem de scurtă; (...)

Astea sunt trucurile mele: dormit mai puţin, mâncat mai puţin și, bineînțeles, yoga, care nu este nici filozofie, nici o ideologie, nici o nouă religie, nici măcar o învățătură, e o tehnologie care te ajută să transcenzi spre o stare de bine și pe care, ca orice tehnologie, trebuie să ştii să o folosești ca să funcţioneze”, a declarat Loredana Groza pentru Viva.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Emmanuel Macron voteaza la alegerile legislative din Franta FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
banner dan negru png
VIDEO 2024 07 01 22 01 48 mp4 thumbnail png
banner babs png
horia brenciu jpeg
banner loredana groza png
Mirela Vaida, vacanță romantică cu soțul în Italia
emily burghelea jpg
banner Doina Teodoru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net