Loredana Groza, apariție neașteptată. S-a pozat fără pic de machiaj și a creat o serie de controverse: „Nu ar avea voie să arate așa”

Loredana Groza a intrat puternic în atenția publicului în urma unei fotografii postate pe social media. Fanii au rămas înmărmuriți când au văzut imaginea în care Lore apare nemachiată, diferența, spun ei, fiind una colosală. 

Loredana Groza / foto: Arhiva Click!
Loredana Groza / foto: Arhiva Click!

Cu toate că transformările din ultimii ani au determinat-o pe Loredana Groza să devină cea mai bună variantă a ei, vedeta mereu a negat orice operație estetică. Acum însă, după viralizarea fotografiei în care apare nemachiată, fanii au pus la îndoială negarea sa. 

Loredana Groza s-a afișat fără machiaj 

Pe Facebook a devenit viral un grup denumit Pamflet Media Influencer, în care diverși utilizatori de social media discută pe tema anumitor vedete din România. În urmă cu puțin timp, a atras atenția fotografia cu Loredana Groza nemachiată. Reacțiile nu au fost deloc unele pozitive

„Deci ea chiar nu minte cand spune că nu are operații estetice, dar, în schimb, rupe filtrele?După un lifting facial și blefaroplastie, chiar nu ar avea voie să arate așa”; 

„Are cel puțin rinoplastie, dar în rest, filtre la greu - bunica lu' Bostănica” - au fost doar două dintre comentariile internauților în dreptul postării fotografiei cu pricina, pe grupul Pamflet Media Influencer. 

Loredana Groza fără pic de machiaj / foto: Social media
Loredana Groza fără pic de machiaj / foto: Social media

Loredana Groza, adevărul despre operațiile estetice

În trecut, de nenumărate ori, Loredana Groza a fost acuzată de fani că a apelat la diverse intervenții estetice pentru a dobândi un efect de reîmprospătare. 

„Nu am nici o operaţie estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aş avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine ştie, nu sunt împotriva lor şi admir femeile care încearcă să arate bine, indiferent de vârstă, şi au curajul să se transforme, dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilităţi să arăţi bine fără să faci lucruri radicale, ținând dietă, făcând sport, având grijă de corpul tău, de faţa ta, sunt tratamente, chestii non-invazive care te ajută să fii wow. Şi am avut noroc de la natură că m-am născut cu dotările de rigoare și n-am avut nevoie să completez. E o muncă grea să arăţi bine”, a declarat Loredana Groza, în trecut,  pentru Antena Stars.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
448542067 7833042643424770 2443193394384490631 n jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Banner Elodia
Banner Gheorghe Turda
lottie moss profimedia jpg
Babasha provine dintr-o familie bună și  studiază muzica la Conservatorul din București
image png
Banner afaceri vedete
Banner Anamaria Prodan
image
actualitate.net
image
actualitate.net