Actori de elită, în filmul „Cine Nu E GATA”! Daniela Nane, Loredana Groza și Ioana Budu fac parte din distribuție

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Un film de cinci stele urmează să ruleze în cinematografele din România începând cu anul viitor. Loredana Groza, Daniela Nane, Tania Popa dar și Ioana Budu, actrița ce joacă rolul principal, urmează să apară pe marile ecrane. Povestea filmului este una inspirată din viața reală a multor oameni, însă mai multe despre toată acțiunea ne-a vorbit în exclusivitate pentru Click!, Florian A. Anghel, regizorul și producătorul executiv al acestui proiect artistic.

„Cine Nu E GATA”, în curând, în toate cinematografele din toată țara. Sursă: Click!
„Cine Nu E GATA”, în curând, în toate cinematografele din toată țara. Sursă: Click!

Click! Cât de mult s-a muncit la acest film?

Producător executiv și regizor, Florian A. Anghel: Filmul a fost scris în 2021 și este dezvoltat și finanțat integral cu 400 mii EUR din Blockchain pe Multivers X. Adică cu cryptomonede de o comunitate de câteva mii de investitori români și internaționali. Compania din spatele filmului a dezvoltat un întreg ecosistem financiar de finanțare pentru cinema, prin softuri la comanda și aplicații descentralizate pe blockchain. Este un fel de platforma Kickstarter dar pe steroizi, cu o piață maxima de 800 milioane de dolari la care avem acces. Acest film este primul din multe ce vor fi finanțate astfel, prin intermediul unor colecții de NFT-uri.

Click! Care este tematica filmului?

Producător executiv și regizor, Florian A. Anghel: “Cine Nu E GATA” este o adaptare de pe cartea Iuliei Nani și este despre Victoria, o corporatistă care devine extenuată de societatea din jur și colegii de muncă. Astfel, eroina noastră alege să consilieze și motiveze oamenii pentru a nu mai accepta abuzuri la munca, sau pentru a fi mai eficienți la job. Doar că oamenii fug de schimbări iar Vicky apelează la un coaching cu forță, mai neortodox. Este o comedie tragică, actuală, motivațională, cu o imagine superbă și o interpretare halucinantă și copleșitoare a actriței Ioana Budu.

Click! Cum au decurs filmările?

Producător executiv și regizor, Florian A. Anghel: În film un personaj important este motanul Mango, singurul suflet aproape de Victoria. Am căutat un motan roșcat mult timp și am fost aproape să mutam filmările. Cel mai greu e să filmezi cu animale, mai ales pisici care nu pot fi dresate ușor. Cu două zile înainte de filmări am găsit prin recomandări la un adăpost de pisici, un motan abandonat. L-am adus la filmări și s-a îndrăgostit motanul de cameră și echipă. A fost cel mai bun actor pe set, toată echipa îl iubește. Regizorul l-a adoptat și atunci am aflat cu toții că pe motanul de 10 luni, îl cheamă în carnet tot Mango, fix că pe motanul roșcat din cartea scrisa în 2021, cu 3 ani înainte să se nască el. Un motan predestinat de care țoață audienta se vă îndrăgosti.

Click! Când  urmează să fie lansat filmul?

Producător executiv și regizor, Florian A. Anghel: Filmul vă fi anunțat la Cannes 2024 în cadrul Marche Du Film, unde un trailer oficial o să fie lansat. Din iunie începem înscrierea la festivaluri internaționale și din decembrie 2024 suntem gata de premieră sau cel târziu februarie 2025.  Între timp vom comunica și promova filmul în toață media timp de 6 luni.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
firea si ctp jpg
image
image
image
image
image
image
WhatsApp Image 2024 04 26 at 15 15 23 jpeg
banner laura cosoi png
banner zurli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net