Loredana Groza, trup de puștoaică la 53 de ani. Cum se menține artista în formă

Loredana Groza (53 de ani) nu se lasă cu una cu două și își dorește să aibă un trup de invidiat! Chiar dacă arată bine, diva noastră vrea să arate și mai bine de atât. Așa că artista alege să petreacă timpul liber în sala de sport făcând mișcare pentru a avea un trup perfect tonifiat până la vară.

În cea mai recentă postare a Loredai Groza putem vedea cum cântăreața își lucrează fiecare grupă de mușchi, în parte, cu diferite greutăți, pentru a arăta impecabil. Se observă foarte ușor, din exercițiile pe care le-a postat pe contul său de Instagram, că celebra artistă se axează foarte mult pe brațe și picioare.

„În antrenamentul Loredanei de azi am îmbinat o parte din mișcările fundamentale pentru zona inferioară și superioară cu exerciții pentru dezvoltarea stabilității proximale. Stabilitatea proximală se referă la capacitatea corpului de a menține o poziție stabilă și controlată în jurul zonei centrale a corpului, inclusiv a coloanei vertebrale, bazinului și a umerilor. Aceste exerciții sunt importante pentru dezvoltarea stabilității core-ului și prevenirea accidentărilor, îmbunătațind controlul și rezistența în fața mișcărilor neașteptate sau asimetrice”, a spus antrenorul divei, Vlad Bucșa tuturor prietenilor virtuali pe care îi are Loredana Groza pe contul său de Instagram.

Perseveranța, rezultatul perfect

Antrenorul personal al Loredanei Groza le-a mai spus tuturor persoanelor din mediul online că a fi constant în sala de sport și a lucra eficient garantează rezultatele dorite de toată lumea:

„În fiecare antrenament mă străduiesc să creez o legătură puternică între zona inferioară și cea superioară a corpului, fiecare mișcare este gândită pentru a ne ajuta să construim un corp puternic și echilibrat”.

Click! spune

Loredana Groza este prietenă și cu acele medicilor esteticieni, deoarece artista are mai multe intervenții estetice la nivelul feței cum ar fi estomparea ridurilor sau mărirea buzelor cu acid hialuronic.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Michelle Obama  sursa foto   Shutterstock jpg
image png
jkvhbklkl jpg
eva longoria rochie elie saab cannes2024 profimedia jpg
anca badiu jpeg
WhatsApp Image 2024 05 19 at 15 33 54 jpeg
banner loredana groza png
florin piersic jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net