Loredana Groza, acasă la Iulia Vântur și Salman Khan, în Mumbai. Cum a fost primită: „Casa voastră e...”

De mai bine de o săptămână, Loredana Groza (53 de ani) și fiica ei Elena se află în vacanță în Mumbai, India. Cântăreața a avut și o companie minunată, o veche prietenă, Iulia Vântur, alături de care s-a plimbat peste tot. Mai mult decât atât, Loredana și fiica ei au fost invitate la actriță și soțul ei, Salman Khan, vedetă la Bollywood, acasă.

Loredana Groza, acasă la Iulia Vântur și Salman Khan, în Mumbai / foto: Facebook
Loredana Groza, acasă la Iulia Vântur și Salman Khan, în Mumbai / foto: Facebook

Iulia Vântur și Loredana Groza sunt vechi prietene, însă se văd destul de rar, având în vedere că actrița este stabilită în India. Dar iată că cele două au avut ocazia să petreacă mai mult timp împreună, dat fiind faptul că artista se află de ceva timp în vacanță în Mumbai alături de fiica ei Elena. Vizita cântăreței nu s-a rezumat doar la plimbările pe străzile Indiei, căci actrița a invitat-o la ea acasă și i-a făcut cunoștință cu Salman Khan, dar și cu cumnatul cunoscutului actor indian.

Loredana Groza a publicat imagini pe rețelele de socializare cu vizita făcută acasă la Salman Khan și Iulia Vântur, cărora a ținut să le mulțumească public: „Mulțumim Iulia Vântur și Salman Khan pentru că ne-ați primit și pentru primirea voastră călduroasă! Casa voastră este atât de primitoare! Vă mulțumim că ne-ați răsfățat și că ați îngreunat întoarcerea acasă”, a scris cântăreața în dreptul fotografiilor.

Loredana Groza a publicat imagini din locuința Iuliei Vântur și Salman Khan

Cum am menționat, într-una din imagini, Loredana apare și alături de Aayush Sharma, cumnatul lui Salman Khan, celebrul actor de la Bollywood, care locuiește într-un apartament de lux în cartierul rezidenţial Bandra, din Mumbai, în complexul Galaxy Apartments. Loredana Groza a fost extrem de emoționată și de încântată de vizita făcută, mai ales că puține persoane îi trec pragul actorului, cu excepția membrilor familiei și a prietenilor extrem de apropiați. De asemenea, este pentru prima dată când apar imagini din locuința lui Salman Khan.

Iulia Vântur a părăsit România în urmă cu mulți ani și trăiește în India, alături de iubitul ei, Salman Khan. Cei doi formează un cuplu din 2012. În urmă cu câteva luni, actrița declara în emisiunea „La Măruță” că are un act de identitate pentru India, dar nu dorește să-și ia cetățenie acolo.

„Am un act de identitate de rezidență în India, sunt înregistrată, plătesc taxe, ce credeți? Nu sunt flotantă, sunt stabilă. E un fel de carte verde. Pot (n.r. – să-și ia cetățenie), dar de ce să-mi iau, eu sunt româncă. Nu-mi doresc să am o altă cetățenie, sunt foarte fericită cu cetățenia mea. Sunt bine așa cum sunt”, a dezvăluit Iulia Vântur, în emisiunea de a Pro TV.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net