Iulia Vântur a îmbrăcat rochia de mireasă. Iubita lui Salman Khan a radiat. FOTO

Iulia Vântur a creat o mare controversă după ce a îmbrăcat rochia albă de mireasă. Românca stabilită și celebră deja în India și-a luat fanii prin surprindere, purtând o ținută „de zile mari”. Care a fost, de fapt, motivul purtării rochiei de mireasă. 

Iulia Vântur a îmbrăcat rochia de mireasă / foto: Social media
Iulia Vântur a îmbrăcat rochia de mireasă / foto: Social media

Pe contul său de social media, iubita lui Salman Khan a postat o fotografie în care apare purtând o rochie de mireasă. Inițial, fanii au crezut că îndrăgita româncă și starul de la Bollywood au făcut pasul cel mare. Desigur, au rămas profund dezamăgiți când au aflat motivul pentru care s-a afișat în această ipostază. 

Iulia Albu radiază îmbrăcată în rochie de mireasă 

În urmă cu doar câteva zile, Iulia Albu posta o fotografie în care apărea îmbrăcată într-o rochie de mireasă fabuloasă. Nu mică le-a fost dezamăgirea celor care o îndrăgesc să afle că, de fapt, motivul fotografiei a fost o ședință foto. 

Vedeta a postat imaginea cu pricina pe Instagram, transmițând următorul mesaj: 

„La mulți ani, dragilor! La mulți ani vouă, celor ce purtați numele Sf. Ioan! Să fiți sănătoși, inspirați în tot ce faceți și să trăiți momente memorabile, care să vă umple sufletul de bucurie”, a scris Iulia Vântur în dreptul imaginii postate în social media.

Iulia Vântur în rochie de mireasă / foto: Social media
Iulia Vântur în rochie de mireasă / foto: Social media

Iulia Vântur, despre căsătorie și copil 

Au trecut deja mai bine 10 ani de când frumoasa româncă se iubește cu starul indian. După o relației atât de lungă, mulți se întreabă când va veni ziua când Iulia Vântur și Salman Khan își vor uni destinele:

„Nu. Regrete poți avea când te căsătorești și nu merge. Eu nu sunt în această situație, slavă Domnului!”, a mărturisit vedeta, într-un interviu viva.ro

Cât despre copii, căci nici această întrebare nu este rar pusă, vedeta mărturisește că își dorește să se vadă în această ipostază:

„Da, îmi doresc un copil, e dar de la Dumnezeu. Când se va întâmpla, voi primi cu bucurie. Avem atâtea exemple de femei care au reușit să îmbine foarte frumos profesia și familia. Cred că mă voi descurca foarte bine.”, a amintit Iulia Vântur, pentru sursa amintită.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net